Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy nejdříve po augmentaci prsou mohu jít do práce a jak dlouho je potřeba dodržovat klidový režim. Mám dvě děti (9 a 7 let) a jsem s nimi sama a potřebuji po operaci co nejdříve začít fungovat - péče o děti a domácnost. Zákrok bych měla podstoupit cca za dva měsíce. Děkuji za Vaše odpovědi.
Počítejte s tím, že byste NEMĚLA dva týdny chodit do práce, měsíc nezvedat děti a neprovádět namáhavou práci. Vždy říkám svým klientkám, že já je neohlídám a pokud ony samy nebudou soudné je to jejich tělo a jejich výsledek a získané komplikace svojí nedisciplinovaností budou zdrojem nespokojenosti jen u nich samých.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.