Dobrý večer, v ceníku se pohybují ceny zvětšení prsou od čtrnácti tis. dále se ale píše, že nejlevnější implantáty jsou za osmnáct tis. jak to tedy ve skutečnosti je s cenou operace? Děkuji
Dobrý den E.R., cena zvětšení prsů pomocí implantátů na našem pracovišti je následující: Operace 14.000,-Kč včetně anestezie, pobyt 3 dny (2.700,-Kč), elastické prádlo do 1.000,-Kč, cena implantátů dle typu a výrobce 21.OOO,- až 42.000,-Kč. S pozdravem MUDr.Pavel Kurial (*******)
Ceny za zvětšení prsů v ceníku jsou uvedeny za OPERAČNÍ ZÁKROK, k ceněse dále připočítávaá cena implantátů dle výběru a doporučení lékaře, cena celkové anestezie, hospitalizace a speciální pooperační podprsenky, tudíž orientačně se kompletní cena tohoto typu zákroku může pohybovat, dle typu kliniky a implantátů cca od 45 000,- do 80 000,-Kč.
Dobrý den, cena většinou zahrnuje několik položek. Bývá to cena jednoho páru implantátu + cena za implantaci + cena za anestezii + cena za hospitalizaci + cena za elastické prádlo. Srdečně zdravím.
Dobrý den je mi 50 let a před deseti lety jsem podstoupila operaci prsou zvětšeni , ale prave prso jsem vubec nemela jen leve a to velikost asi dvojky . Prsa ted mam obe ale to leve je vetší a i soumernost bradavek je jine a tak se chci optat tda by se dalo to větší prso přispusobit tomu menšímu . V podprsence to videt není ale bez ní je to vidět . Moc děkuji . Také by mě zajímala cena rakového zákroku .
Dobrý den, Ladislavo,
orientační cena plastické operace poprsí se u nás pohybuje od 39 900 Kč. Doporučuju Vám osobní a nezávaznou konzultaci. Tam dokážeme stanovit přesnou cenu zákroku.
S pozdravem,
MUDr. Jiří Borský, PhD.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jakou roli hraje vlastní velikost prsou (základ tkáně který mám) při možnostech a volbě velikosti implantátů. Lze říci, že když mám relativně větší vlastní prsa (a tedy více tukové tkáně v prsou), mohu volit větší implantát a výsledek bude přirozený?
Máte-li košík C/D pak se divím, proč chcete větší prsa, co Vás k tomu vede....
Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, všude čtu ceny od ....Kč, kolik ale reálně žena zaplatí za zvětšení prsou s průměrnou cenou implantátů a když nechci obří implantáty vč. všech poplatků. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, paní Marrysek,
proběhlo zde hodně cenových nabídek. My Vám nabízíme přesnou cenu, pokud nám zašlete Vaši fotografii a my okamžitě zhodnotíme, co je pro Vás vhodné typově i velikostně, rovněž Vám pošleme konečnou finanční nabídku i termíny, a samozřejmě časový harmonogram.
S pozdravem
Klinika Altos
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.