Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je možné (nebo se mi to jen zdá),že by se mi po dvou měsících od operace, začala prsa "rozjíždět" do stran? Podprsenku jsem od operace ještě nesundala. Jsem v ní celý den, včetně noci, kdy spím. Obvaz, díky kterému v pooperačním prádle držela prsa těsně u sebe jsem sundala asi po třech týdnech, kdy už mi operatér řekl, že není třeba. I přes to se mi ale zdá, že když jsem obvaz nosila, byla prsa více u sebe. Je možné po dvou měsících od operace s tím ještě něco udělat? Třeba stáhnutím obvazem v podprsence push-up? Případně, mám ho nosit nepřetržitě nebo jen na noc?
Velmi děkuji za odpověď.
Hezký den, Veronika
Prsa nejsou dohojená a v této době se formují. Je to věc operačního postupu a pokud je Vás operater zkušený, bude schopen Vám situaci po kontrole vysvětlit. Přez internet to opravdui nejde. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den, po 2 měsících lze předpokládat, že se poloha implantátů konzervativním způsobem nezmění. Ani když budete zmíněné prádlo nosit trvale. Nashledanou, dr. Remeš
Dobrý den,
určitě Vám doporučuji kontrolu u Vašeho operatéra. Ví, jak zákrok probíhal, jak umístil implantáty.
S pozdravem,
ambulance Medicom VIP
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.