Dobrý den,již několik let zvažuji zvětšení prsou. Je mi 34 let a prsa mám malá snad tak 1 a začíná mě to trápt víc a víc. Těhotenství plánuji tak za 4-5 let.Co jsem tu tak v diskuzích pročítala, neměl by to být v dnešní době žádný problém.Chtěla jsem se ještě zeptata, zda je hospitalizace v den operace, či nějaký den dříve a pokud pracuji v kanceláři mohu se po 10 dnech vrátit do práce? Předem děkuji za odpovědi.
Dobrý den.Z kliniky budete pravděpodobně propuštěna po 1-2dnech,odstranění stehů je při kontrole za 7-10 dnů a za 10 -14 dní se můžete vrátit do práce. Zdraví Mudr. Šulcová
Dobrý den. Svým pacientkám se srovnatelnou prací radím nejdříve po 2 týdnech. Určitě je však na místě šetřit paže před výrazným zvedáním na horizontálu ještě další 2 týdny. Nashledanou, dr. Remeš
Nejlepší je jít do práce až Vám bude dobře, ale ne dříve než po dvou týdnech a to byste ještě neměla pracovat v náročných podmínkách. Zdraví Dr. Tomášek
Dobrý den, v případě že budete chtít provést předoperační vyšetření a mammologii za hospitalisace, je třeba u mne nastoupit den před zákrokem. Pooperační pobyt cca 2 dny, návrat do kanceláře cca za týden. Nashledanou, dr. Remeš
Dobrý den , ve Vysokém nad Jizerou můžete nastoupit k operaci v den operace , kancelářskou práci můžete určitě po 10 ti dnech vykonávat .
U nás nastupujete v den operace,po 10 dnech budete moci vykonávat kancelšřskou práci.
Dobrý den,
na INTER CLINIC provedeme zákrok 1. den nástupu na kliniku, hospitalizace trvá 1-2 dny. Velikost implantátů a způsob jejich vložení určí lékař v den poradny. Klientky zůstávají doma cca týden.
S přáním hezkého dne
Blanka Dvořáková,marketing manager
Dobrý den, na našem pracovišti je nástup dopoledne v den operace, hospitalizace 2 dny. Přeji hezký den. Dr. Hýža
Na našem pracovišti je operace vždy v den nástupu do sanatoria, běžně chodí pacientky do práce cca týden po výkonu - samozřejmě v závislosti na fyzické zátěži v práci.
Máte-li vážný zájem, objednejte se, prosím, na konzultaci, po vašem vyšetření se dozvíte všechny podrobnosti.
Zdraví
Dr Svoboda
Velikost implantátu nelze říci podle váhy ani podle údaje o širokém hrudníku. Nicméně nemáte vysokou postavu, dá se předpokládat i štíhlou postavu. Tedy bych asi nedoporučil žádné velké implamtáty. Rovněž záleží spíše na současné velikosti prsů, kterou popisujete jako 1, tedy rovněž ne velké a Vašich představách o zvetšení. Toto lze nasimulovat specielními prsními epitezami, nebo vyzkoušet orientačně různě velké implantáty. Budeteli mít zájem, je možné toto při bezplatné konzultaci. Paděra
Dobrý den, operace je v den hospitalizace, po dvou dnech půjdete domů. Lehká nefyzická kancelářská práce je po 10 dnech možná. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.