Dobrý den, za 17 dní mám podstoupit augmentaci. Bohužel se mi přes víkend rozjelo nachlazení a dnes jsem skončila na ORL s podezřením na zánět dutin. Ten lékař vyloučil, ale nasadil mi Clarinase repetabs a nosní kapky s Atb. Obojí mám na týden (doberu to 10 dní před operací) a 2 dny po dobrání bych měla jít na predoperacni vyšetření. Nemůže to ovlivnit předoperační vyšetření? Případně pokud budou všechny predoperacni výsledky v pořádku, mohu operaci podstoupit? Mockrát děkuji za odpověď.
Dobrý den,
souhlasím, doporučuji zákrok odložit.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
je nutné operaci odložit, k výkonu byste měla být zdravá a to nejen v den operace, ale minimálně 3 týdny před operací.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Vážená slečno,
Vaše současné onemocnění nepochybně negativně ovlivní výsledek předoperačního vyšetření. Pokud bych vás měl operovat, doporučil bych Vám alespoň o 1 měsíc operaci odložit. To odložení je pro Vaši bezpečnost a pro snížení rizika nějakých komplikací.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.