Dobrý večer, chtěla bych se prosím zeptat, před měsícem jsem byla na zvětšení prsou pod sval (Polytech HP 350). Pravé prso je viditelně menší, než to druhé. Asymetrii jsme před operací zřejmě neměla (určitě ne tak velkou), na žádnou mě neupozornil ani plastický chirurg. Na kontrolu jdu příští týden. Na vše se určitě zeptám, ale do té doby mi to moc nedá spát, a tak jsem se chtěla zeptat prozatím na názor, zda se to může ještě srovnat, nebo jestli se může jednat o nějaký problém. Popřípadě, kdyby se asymetrie nesrovnala, jak to řešit dál. Předem moc děkuji za odpověď a přeji hezký den, s pozdravem Sofie.
Dobrý den, tkáně po operaci otékají a bohužel někdy i nesouměrně, mělo by se to upravit. Samozřejmě, pokud by jste měla bolesti prsu, velké pnutí, zarudnutí, teploty, pak je to potřeba řešit ihned.
S pozdravem,
MUDr. Jana Bartošková
Dobrý den,
může se jednat pouze o otok, na finální hodnocení je brzy. V případě nesrovnalostí se obraťte na Vašeho operatéra.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.