Oteklé prso, druhé povislé

Xena
29. 5. 2009 · Poslední odpověď: 1. 6. 2009

Dobrý den,před půl rokem jsem byla na augmentaci 345ml pod sval.Teď mě pan doktor poslal na ultrazvuk,protože mám jedno prso trochu "naběhlé",prso nebolí,není zarudlé,jen cítím v určité poloze nepatrný tlak.Paní doktorka na ultrazvuku mi řekla,že se o kapsulaci nejedná,že se inplantát posunul výše,a viděla tam větší řasení-prý je tam "schrnutý".Pan doktor mi naplánoval za tři týdny operaci-kapsulotomii.Problém je v tom,že toto prso je vzhledově hezčí,to druhé"zdravé" mi přijde dost povislé a v prsní rýze cítím na omak implantát,jako když mi "sjel dolů"Cítím takové zvlnění,toto cítím u obou prsou,ale když jsem se ptala pana doktora asi před 2měsíci,řekl mi,že prý jsem hubená a mám slabší kůži.To zvlnění je teď o dost více patrné u toho "zdravého"prsa.Chtěla jsem Vás poprosit o radu,jesli by nebylo spíš vhodné operovat to "zdravé prso",inplantát posunout nějak víš,je možné,že sjel nějak dolů?Jsem z toho zmatená,mám jít znovu na operaci,paní doktorka mi řekla ,že o kapsulaci se nejedná,pan doktor mi řekl,že mi musí odstanit kapsulaci.Bude mi operovat prso s kterým jsem spokojená a prso které se mi zdá povislé,tak se neřeší.Děkuji moc za odpověď a přeji krásný den.

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená slečno,
ačkoli jste se Váš problém snažila náležitě popsat, nelze jednoznačně stanovit optimální postup. Problém musí odborník vidět. Máte pouze dvě možnosti: 1/ akceptovat názor Vašeho původního operatéra a věřit mu, 2/ při nejistotě navštívit s veškerou dokumentací více odborníků - plastických chirurgů a vyslechnou si jejich názor - víc hlav, víc rozumu.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...

Dobrý den, promiňte, ale od toho je konzultace aby jste řekla lékaři s čím jste nespokojena. Jaké máte představy, stesky a přání a co chcete řešit musíte říci Vy a s operatérem to velmi podrobně rozebrat. Tady se uspokojivé odpovědi nedočkáte. dr.Paděra

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 3. 2009
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 10. 2014
Modelace prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 10. 2022
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 10. 2008
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 3. 11. 2015
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 8. 2023
Rhinoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 4. 2022
Modelace prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 2. 2024
Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 3. 2022
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 1. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi