Anatomické nebo kulaté implantáty? Ve čtvrtek mám konzultaci, ale zajímá mě i Váš názor (bez modelace) Dost holek mi píše, že spíše anatom vzhledem ke spadlosti prsu že kulaté by spadly ještě více do povolené kůže dolu. Samozřejmě se budu řídit odborníky a hlavně operatérkou, jen chci slyšet více názorů. :*
Tak uspesnou operaci
S pozdravem
PP
Dobry den, Druhy nazor, 2nd opinion, je v lekarstvi vhodny, mnohdy nutny... Sam ho klientkam vzdy doporucuju... Kazdy muzeme mit - a mame - zejmena v estetice jine nazory dane nejen zkusenosti a osobnim vkusem, ale taky pohledem na estetiku jako takovou. Ve Vasem pripade hraje dulezitou roli Vas typ postavy, proporce - sire ramen, pasu a boku a do toho je potreba “zapasovat” velikost prsou... Ve Vasem pripade je vzot teda, co se prsou tyce do uvahy taky miru jejich poklesu a neresit jen augmentaci samotnou..br />uprava tvaru prsou je jiste vhodna / zase - kazdy mame jinou techniku modelace obecne, s jinym moznym vyslednym tvarem, poctem a tvarem jizev atd /. Ja bych ale rad zpozornil na tvar Vaseho briska, pasu atd, jenz je pro vysledny esteticky efekt rozhodujici! V pripade ponechani bricha jak ho vidime,se domnivam ze augmentace prsou na estetice cele siluety nic nevylepsi, naopak. Proro bych povazoval u konzultace za rozhodujici prodebatovat zejmena celkovy pohled da Vasi postavu, zvazit upravu oblasti bricha a pasu a tomu prizpusobit velikost a tvar prsou To vse je samozrejme nutne probrat u osobni konzultace. Povazuji za dulezite si s operaterem “sednout” prave i v obecne otazce estetiky a toho co chceme dosahnout, proto vic osobnich konzultaci pred vyberem operatera je vhodnych S pozdravem PP
Kulatý implantát pod sval.
Dobry den, myslim, ze ve vasem pripade bych doporucil soucasne modelaci kolem prsniho dvorce. Dr. Paděrs
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.