Dobrý den, od přírody mám hubenou postavu, zejména nohy - kolena vystouplá, lýtka výrazně užší. Jaké jsou metody zvětšení lýtek (Zda se v ČR vůbec provádějí)? Slyšela jsem o silikonových implantátech...Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
lýtka se zvětšují pomocí lýtkových implantátlů nebo injekčních implantátů (Bioalcamid). Nejprve je nutná osobní konzultace s lélařem. Na naší klinice provádí výkon Prof. MUDr. Pavel Brychta, CSc. S přáním hezkého dne tým kliniky Riva
Dobrý den, byla jsem pevně rozhodnutá o zvětšení hýždí implantátem, ale nenašla jsem žádného doktora, který by zvětšení hýždí implantáty prováděl. Uvažuji tedy o přenosu vlastního tuku i přesto, že se bojím výrazného vstřebání. Ráda bych se tedy dozvěděla zda se tuk dá odsát i z více partií během jedné operace ? např. kombinace bříška,pasu a vnitřních stehen. A jak se tento zákrok pohybuje cenově? Pocházím z Prahy, poohližím se tedy po klinice tady. Děkuji za odpovědi
Zvětšení hýždí implantátem jsem již prováděl, je to náročná a vzácně prováděná operace. Operace přenosem tuku je prakticky zbytečná, přenesený tuk si prakticky celý vysedíte. Zbytečná investice...
Chcete-li, vyšetřím Vás a pak si stanovíme možnosti a další postup.
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat , v dopoledních hodinách i , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.