Dobrý den, mám velmi plochá hýždě, jsem jak placka, z profilu mi to hodně vadí a myslím, že nejsem sexy. Dá se to změnit chirurgicky?
skoro vse je mozne
napriklad pomoci vlastniho tuku, ziskanym metodou body-jet neb harvest-jet, jako trvale reseni
napiste kdykoliv
Ideální je vložit mezi svaly hýžďové implantáty. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Velmi podobná je zvětšovací operace prsů, nicméně hýždě mají svá úskalí. Když jsem kdysi dělal zvětšení hýždí prvně, měl jsem dlouholeté zkušenosti s augmentacemi prsů. Postup je podobný ale lehce složitější zvláště proto, že na tuto krajiny si sedáme...
Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Centrum estetické plastické chirurgie je nově umístěno v rekonstruovaném operačním traktu Centrum estetické plastické chirurgie pracuje i v prostorách Chirurgické kliniky Fakultní Thomayerovy nemocnice, Tento profit má málokteré zařízení zabývající se estetickou chirurgií.
Operační prostory budeme využívat v rámci náročnosti na obou pracovištích.
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat
Zdraví Dr. Tomášek,
Udělat líbivý kulatý zadeček je skutečně možné. Slouží k tomu implantační metoda podobně jako u augmentace prsou. Používají se stejné silikonové implantáty, jen jinak tvarované, aby se docílilo požadovaného tvaru.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.