Dobrý den, ráda bych se zeptala na dobrou kliniku, která by mi umožnila zmenšení prsů hrazené pojišťovnou. Jsem ze severních Čech, ale nechci do Ústí nad Labem. Velikost košíčků mám z portálu astratex ověřenou K a i tak mi podprsenka úplně nesedí. V Triole mi řekli, že bohužel takovou velikost nemají. Takže doufám, že nárok mám. Teď už jen najít kliniku. Velice děkuji
Dobrý den,
kolegové mají pravdu. Pojišťovna zákrok uhradí v případě, že budete mít doporučení od ortopeda, neurologa, či psychiatra, jak již bylo uvedeno. Doporučuji se obrátit na pracoviště, které má smlouvu s Vaší pojišťovnou. Na základě vyšetření podá plastický chirurg žádost na revizního lékaře dané pojišťovny s požadavkem na proplacení.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Dobrý den,
pro zmenšení prsů s úhradou zdravotního pojištění musíte najít zařízení, které má na tento výkon s Vaší pojišťovnou na tento zákrok smlouvu. I tak není zákrok hrazený automaticky a potřebujete doporučení neurologa, mammologa a ortopeda , která se přiloží k žádosti reviznímu lékaři Vaší pojišťovny a pokud souhlasí lze zákrok provést. Soukromé kliniky obvykle zákrok s úhradou ze zdravotního pojištění neprovádějí.
S pozdravem
Kulhánek
Velká prsa nejsou důvod ke zmenší na pojišťovnu . Musíte mít zdravotní obtíže .
Nejblíže k vám jsme asi my, Ústav chirurgie ruky a plastické chirurgie , Vysoké nad Jizerou . Máme smlouvy se všemi pojišťovnami na tento typ operace . Zajděte si za revisním lékařem vaší pojišťovny a chtějte na papíře vypsané , co všechno chce pojišťovna ke schválení operace . Obvykle se žádá : výška, váha , ne obezita , ale normální BMI , mammologické vyšetření , vyšetření ortopedem , rehabilitačním lékařem , potrvzení o dlouhodobém neúspěšném léčení pro jasně definované zdravotní obtíže , RTG nález na krční, hrudní pateři .
Celý stav pak ještě zhodnotí plastický chirurg .
Srdečně zdravím , prim dr Alena Schmoranzová
Redekční mammaplastiky provádí na pojišťovnu velká smluvní pracoviště - v Praze Bulovka, Vinohrady, dále v Hradci Králové, Tuším i v Pardubicích, v Plzni a podobně. Jsou k tomu nutná doporučení ortopedické, neurologické,, ale záleží na plastickém chirurgovi a revizním lékaři Vaší zdravotní pojišťovny.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.