Dobrý den, před 2 dny jsem byla na redukci prsou a mám velké bolesti jednoho prsa, které je velmi nateklé oproti druhému. Pan doktor mi udělal převaz i dal dren a řekl, že je to v pořádku, že jsem zbytečně vystresovaná. V prsu mám velký tlak, bolesti. V jakém případě se přistupuje k revizi? Druhé prso je téměř bez bolesti.
Dobrý den, asymetrický průběh hojení ve smyslu různého otoku, různých podlitin i různé bolesti je naprosto běžné. Nicméně neznamená to, že je vhodné do podceňovat. Zkuste si dávat studené obklady, nebojte se vzít lék proti bolesti. Pokud by ale pocity byly stejné i zítra, nebo by se potíže dokonce zhoršovaly (větší otoky, větší bolesti, zarudnutí, teplota apod.) pak určitě kontaktujte operatéra, aby se na Vás podíval.
S pozdravem
M. Molitor
Dobrý den,mám velikost prsou 85 F a chtěla bych se zeptat jestli je možné uhtadit zmenšení prsou zdravotní pojišťovnou?!Děkuji
Dobrý den,
ke schválení úhrady zmenšení prsou zdravotní pojišťovnou musíte mít doporučení od ortopeda nebo neurologa a mammologické vyšetření.
Se 'pozdravem
MUDr. Martin Kloud
Oddělení plastické a estetické chirurgie
Sanus
Dobrý den. Jaká je prosim cena .. zmenšení a modelace prsu? Dekuji
Dobrý den,
ceník je na našich webových stránkách sanus.cz. Na konzultaci můžete přijet kdykoliv.
S pozdravem prim. dr. Robert Čáp
Dobrý den, po matce trpím fibrocystickou mastopatií, jakého rozsahu přesně nevím. Na endokrinologii jsem sledována dlouhodobě, hladiny hormonů prý v pořádku, nicméně prsa si i tak dělají, co chtějí. Třeba rok jsem bez potíží na velikosti 70E (do 30 jsem měla 70B, nárůst během cca 2 let), další rok nepřetržitý otok, pnutí, bolestivost a velikost 70G. Takto střídavě trpím už 6 let. Volně dostupných prostředků na hormonální rovnováhu jsem koupila bezpočet, už bych měla nejspíš zaplacenou i tu plastiku. Nyní jsem konečně těhotná, současnou velikost raději nekomentuji, a po mimču bych ráda svůj velký problém začala řešit. Bohužel se obávám, že při vysoké reaktivitě mé prsní žlázy budou obtíže přetrvávat i po redukci. Je možné žlázu v takovém případě odebrat celou a nahradit silikony? Měřím 168 cm, váha trvale stejná 56 kg, trpím velmi psychicky, i fyzicky. Děkuji za odpověď.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.