Dobrý den, implantáty jsem měla 11let polytech 320ml. Operace před 11 lety s komplikacemi. Hematom , infekce a poté par měsícu bez jednoho silikonu poté nové vložení. Nebyla jsem spokojena ani po druhem vložení. Jedno prso kleslo níž a druhé bylo tvrdé. Ale 11 let jsem tak byla:-( Nyní jsem 2 měsíce po augmentaci v jednom prsu 350ml a v druhem 400ml. Tam kde mám 400ml již nemám tkáň. Zda se mi ze to prso opět klesá a po cele spodní části hnatetelny i viditelný silikon. Přemýšlím ze počkám par měsíců a nechám si implantáty odstranit. Je možná modelace a výplň vlastním tukem? Sla jsem do toho abych měla pěkná prsa a jenom se s tím trápím.. Nebo jaká by byla možnost? Klidne bych prsa mohla mít menší.
Dobrý den,
pouze podle popisu nelze objektivně zhodnotit. Byla by potřebná osobní
konzultace s vyšetřením jak tkání prsou, tak event. potenciálních dárcovských míst při úvaze o vyplnění tukem.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.