Čím mazat jizvy?

Uzivatel
10. 10. 2007 · Poslední odpověď: 11. 10. 2007

Dobrý den!Jsem měsíc po redukci prsou a chtěla bych vás poprosit o radu čím mazat jizvy,jelikož mi každý radí něco jiného.Moc děkuji.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, doporučujeme jizvu promašťovat obyčejnou vazelínou.

Dobrý den,jizvy promašťujte jakýmkoliv mastným krémem(Nivea,Indulona,měsíčková mast)a chraňte před UV zářením.S pozdravem odd.plast.chir.-LD

Dobrý večer. Takže teď napíšu zas jen to, co bych radil já. Ideální je sádlo, indulona nebo nivea před masírováním. Před opalováním krém s faktorem alespoň 20. Vše dokud budou jizvy růžové. DermatixSiGel je preparát vhodný k péči o jizvy mimo masáže. 1x - 2x denně. Vhodný je i biostimulační laser, ale ten s mazáním nemá nic společného. Nashledanou, dr. Remeš

Související dotazy

Posilování a tvarovaní postavy po zmenšení prsou

ivanas580632
ivanas580632
27. 9. 2017 · Poslední odpověď: 29. 9. 2017

Dobrý den, jsem 6 týdnů po operaci prsou a ráda bych začala cvičit a tvarovat svoje tělo. Chci posilovat pomalu a nic neuspěchat, ale chtěla bych se zeptat, zda posilování a cvičení může mít negativní vliv na pevnost a stálost mých prsou. Určite nechci hubnout radikalne max 5 kg a opravdu pomalu, chci mít pevnější stehna a ploší bříčko, ale nechci to na úkor prsou. Děkuji za odpověď Ivana

odpověď (1)

Dobrý den, redukce váhy se téměř vždy projeví i na pevnosti prsů. Lépe asi bylo zhubnout před operací. Ale cvičit jistě můžete. Dr. Paděra

Pooperační komprese po redukci prsou s modelací

Zuza766940
Zuza766940
20. 5. 2019 · Poslední odpověď: 27. 5. 2019

Dobrý den, mohla bych znát názor více lékařů na délku nošení elastické podprsenky po modelaci s redukcí? Jsem 5 týdnů po a opertér mi řekl, že už ji na noc můžu sundat, přes den ještě 2 měsíce nosit, kamarádce na jiné klinice se stejným zákrokem řekli pravý opak - na noc co největší komprese a přes den, že už může nosit normální podprsenku. Jaký je tedy Váš názor? děkuji

odpovědi (2)

Dobrý den,
záleží na uvážení každého operatéra, obvykle 4-8 týdnů.

S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 11. 2018
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 3. 2015
Korekce jizev
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 3. 2012
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 6. 2012
Otoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 5. 2019
Korekce jizev
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 11. 2015
Odstranění pigmentových skvrn
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 29. 9. 2021
Mikropigmentace
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 5. 2015
Odstranění znamének
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 3. 2019
Odstranění vrásek
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2017

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi