Problém s vlasy - mezoterapie nepomáhá

Gerbera
Gerbera
20. 5. 2016 · Poslední odpověď: 28. 9. 2016

Mám problém s vypadáváním vlasů,byla jsem na mezoterapii,poúžívám šampon Anaphase,podstoupila jsem aplikaci injekcí vitamínu B,žádné výsledky děkuji za radu Hanka

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den Hanko, při dlouhodobém vypadávání vlasů je důležité zjistit příčinu, z jaké se toto děje. Doporučuji Vám absolvovat trichologické vyšetření vlasů a vlasové pokožky, během kterého lze zjistit, z jakého důvodu vlasy padají. Díky výsledkům je možné nastavit trichologickou kúru, která je přesně zacílená na Váš konkrétní problém.
Trichologické vyšetření stojí 500,- trvá cca 60 minut, je bezbolestné a výsledky máte ihned k dispozici.
S pozdravem
Lenka Kašpaříková
tricholožka

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...

Dobrý den,
vypadávání vlasů může být dáno geneticky, onemocněním nebo stresem.
Pokud se vyloučí genetika či onemocnění, podporu růstu vlasů nejčastěji řešíme aplikací PRP plazmy a to alespoň 3 aplikace v roce. Padání se omezí, často dojde i ke zhoustnutí vlasů. Může to být ale běh na dlouhou trať.
V případě dotazů jsme k dispozici.

S pozdravem

MUDr. Milena Vojtíšková

Související dotazy

Jak řešit vypadávání vlasů?

vera78
vera78
25. 1. 2016 · Poslední odpověď: 23. 5. 2016

Dobrý den, mám takový problém s vypadáváním vlasů. Dělají se mi různě velké útvary, většinou kruhy. V lékárně jsem si koupila biotin +. Používám ho déle jak měsíc, ale žádné výsledky jsem však nezazmenala. Poradíte mi prosím, co s tím?

odpovědi (4)

Dobrý den.
Bohužel před vánocemi zemřela výborná tricholožka (moje učitelka) p.Alena Šamanová,která měla v Plzni a v Praze trichologickou poradnu.Jistě by Vám pomohla s Vaším problémem.Zkuste si najít v Praze Clinical hair,mám poradnu na trichologii v Pardubicích,ale to je pro
Vás daleko.A vzhledem k tomu,že se nejedná o jednu návštěvu,bude toto pracoviště pro Vás spádově lepší.
MUDr.Kotlářová Drahomíra

Vypadávání vlasů u 26ti leté ženy

ekyt6152798
ekyt6152798
21. 4. 2016 · Poslední odpověď: 9. 5. 2017

Prosím o odpověď....jak se dá řešit u 26ti leté ženy vypadávání vlasů na temeni (mnoho mužského hormonu)...je téměř plešatá (stejná situace, jako když se tvoří mladým mužům pleš) a netrpí viditelně žádnou nemocí, je štíhlá, žije velmi zdravě....údajně implantace vlas.kořínků u žen nefunguje....je jiné řešení? A kdo se na to u nás v republice specializuje?

odpovědi (2)

Dobrý den.Provádíme trichologickou léčbu podobných stavů již řadu let.
Vlasy jsou vyšetřeny specielní trichologickou kamerou a po důkladné anamnéze se stanoví léčebný plán.Zlepšení můžeme očekávat řádově po 3-6 měsících .Cena vyšetření a konzultace je 490,- a komplex preparátů stojí od 4000,- do 6000,-.Je důležitý zodpovědný přístup a pečlivá aplikace všech přípravků,které slouží k zlepšení a harmonizaci pokožky hlavy a vlasů.
MUDr.Kotlářová Drahomíra

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Vlasová mezoterapie
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 9. 2014
Vlasová mezoterapie
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 11. 2019
Vlasová mezoterapie
Vlasová mezoterapie
1 odpověď, nejnovější odpověď: 3. 12. 2020
Vlasová mezoterapie
Transplantace vlasů
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 3. 2020
Vypadávání vlasů
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 2. 2022
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 7. 2013
Facelift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 8. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi