Dobrý den, kdysi mi byla aplikována výpln, ale lékařka mi sdělila, že mám velké póry a vše vyteče. je prosím i jiné řešení? V současné době plánuji i plastiku horních víček
DOBRÝ DEN, ABYSTE STÁLE NEVYTVÁŘELA NOVOU VRÁSKU MEZI OBOČÍM, JE POTŘEBA APLIKOVAT BOTULOTOXIN K VYŘAZENÍ MRAČICÍCH SVALŮ ..AŽ POTÉ BYCH PROVEDLA OPERACI HORNÍCH VÍČEK, PROTOŽE DOJDE K JEJICH MÍRNÉMU POKLESU😎SJ
Dobrý den,
hluboké vrásky mezi obočím se řeší nejprve aplikací botoxu, aby se uvolnily mimické svaly a poté aplikací kyseliny hyaluronové. Velké pory většinou nevadí. Jestliže jsou však vrásky fixované ( máte je tam dlouho) bude k úplnému vyrovnání potřeba čas a opakování procedury za půl roku. MUDr.Tereza gabryšová dermatolog kliniky Yes Visage Praha
Dobrý den, mezi obočím dobře funguje botox - kontaktuje prim. Dr. Maříka.
S pozdravem
Pavel Kurial
Dobrý den,
doporučuji zkusit aplikaci botulotoxinu. Můžete se objednat na konzultaci i k nám na Kliniku YES VISAGE, kde Vám rádi pomůžeme.
S pozdravem
MUDr. Jana Paduchová
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.