Dobrý den,jsem muž je mi 49 a v dětství a v pubertě jsem si hrál s bradavkou a mám ji vetsi nez druhou,dá se s tím něco udělat?
Dobry den taky se da bradavka operacne zmensit,vykon je mozny v lokalni anestezii ambulantne. Hezky den preji.Chorvát
Dobrý den, prsní dvorec i bradavka se dá operačně zmenšit S pozdravem, dr. Paděra
Dobrý den, lze odhadnout dobu, po kterou je nutno vpáčenou bradavku fixovat piercingem?
Dobrý den, pokud se neodstraní příčina - krátké vývody v bradavce- tak pouhé naložení piercingu nemůže přinést efekt. dr.Paděra
Ahoj já se chci zeptat jestli máte nějaká zkušenost se vpáčenými bradavkami ? Mám z toho mindrák. Vadí to klukům ? A co plastika ? Máte ji někdo ? Kojíte sní běžně nebo se objevují nějaké problémy ? Budu vděčná za jakékoliv rady. Děkuji
Dobrý den, jsem si jist, že mnoha mužům vpáčené bradavky nevadí, podstatné je jestli vadí nebo nevadí vám.
U nejsilněji vpáčených bradavek bývají kontrahované mlékovody a kojení není možné. U lehčích forem kojení možné je. Existují i pomůcky, které ženám s vpáčenými bradavkami kojení usnaďnují
V první řadě byste měla vše probrat se svým gynekologem. Pokud máte bradavky vpáčené tak, že u vás kojení stejně nebude možné, není třeba čekat na operaci až po dětech.
Bradavku vmůžete zkoušet vysunout například masírováním okolí dvorce. Bradavka pak ale více či méně rychle klesne zpět.
Korekci vpáčených bradavek dělám ambulantně v lokální anestezii. Operací se přeříznou zkrácené vazivové pruhy, které vtahují bradavku dovnitř, čímž se přeruší i část mlékovodů. To může mít vliv na pozdější kojení.
Po korekci musíme bradavky v nové poloze 2 až 3 týdny fixovat. To se dělá buď stehy nebo chirurgickými špendlíky nebo silikonovým drénem.
Postavení bradavky lze korigovat i neinvazivně, když se ale vazivové pruhy nepřeruší, vracejí se bradavky bohužel do původní polohy.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.