Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká je cena posunutí dvorců.Jsem rok po augmentaci a dvorce od samého začátku mám nízko,kdyby dvorce byli výš,tak by prsa vypadala lépe.Implantáty mám pod žlázou a jsou mírně pokleslá.Také by mě zajímalo jestli se to dá provést bez hospitalizace v lokální anestezii.K původnímu lékaři,který mě operoval jít nechci(nemám k němu důvěru).Děkuji
Vážená slečno, ne zcela optimální pozice dvorců máte po augmentaci jako přímý důsledek operace. Je tedy otázka, jak k tomu mohlo dojít. Domnívám se, neviděl jsem Vaše fotografie, neznám Vás, že implantáty nejsou optimálně umístěny. Plastická chirurgie umí posunout dvorce a bradavky, obvykle v souvislosti s modelační operací poprsí. Pak je však otázka proporcionality, jak by prsa vypadla celkově, když se posunou dvorce posunou o kousek nahoru. Tento výkon není zase tak jednoduchý a zanechá typické jizvy. Myslím si, že medicínsky správné by bylo posunout implantáty na správné místo /na konci augmentace se bradavky musí "dívat" lehce od sebe a lehce nahoru/. Když je to jinak, implantát není ve správné pozici. Určitě byste měla překonat zklamání a věc prodiskutovat s operatérem, ten nejlépe ví, jak postupoval a v čem může být úskalí. Jistě Vám v rámci osobní konzultace sdělí svůj názor kvalifikovaný plastický chirurg, pokud takovou konzultaci budete chtít absolvovat, vezměte s sebou veškerou zdravotní dokumentaci týkající se operace.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., plastický chirurg.
Vase prsa musim videt s dle toho rict, co by se dalo s nimi udelat. Zdravi dr vraspirovs
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.