Dobrý den, na vrásky a propady pod očima čtu, že je nejlepší vlastní tuk. Někde jsem četla, že lepší trvanlivost má tuk obohacený o kmenové buňky! Moc tomu nerozumím ...proč tedy někdo obohatí tuk o kmenové buňky a někdo ne? A mohu poprosit o vysvětlení jak to obohacení probíhá? Děkuji za odpověď Doporučujete zde kliniku kde se aplikace vlastního tuku provádí ? Ještě jedna otázka proč se ceny aplikace tuku na různých klinikách tak liší? Ráda bych se zbavila těch propadů pod očima a jizev!
Troufám si tvrdit, že dosud nikdo legálně neobohacuje tuk kmenovými buňkami tak, aby to mělo zdárný efekt. Touto problematikou jsem se též zabýval, dokonce na svých stránkách mám jakési nabídky k podobnému servisu, nicméně, legislativa a ani zkušenosti doposud nejsou takové, aby se tento materiál používal. Ceny aplikace jsou odvislé nejen na vybavení pracovišť, ale také na zkušenostech, poloze pracoviště a podobně.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.