Lipofilling vlastním tukem na prohlubně pod očima

Veronika123
1. 2. 2021 · Poslední odpověď: 6. 4. 2021

Dobrý den, od malička mám problém s dědičnými kruhy/prohlubněmi pod očima. Zkoušela jsem výplně kyselinou hyauloronovu, ale výplň mi vydržela pouze 2 týdny... Takže tato metoda mě už neláká, zjišťovala jsem, zda není nějaká metoda, která je více dlouhotrvající. Měla bych proto zájem o lipofilling či lipografting. Vím že v ČR tuto metodu provádějí jen někteří doktoři, ráda bych toho nejlepšího, s nejlepšími zkušenostmi. Mám 23 let a vím, že když to nezačnu řešit teď, ve 40 budu vypadat 2x hůř. Ráda si poslechnu vaše názory, rady a tipy. Předem Vám moc děkuji, vážím si vašeho času a ráda bych tento problém, který mě už dlouho trápí, vyřešila.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
moc by mě zajímalo jaká výplň kyselinou hyaluronovou vám vydržela 14 dní v kruhách pod očima, podle vaší informace bych typovala nezasíťovanou, která je určena k mezoterapii a musí se 3x zopakovat. Výplně zasíťované vydrží kolem 1 roku a často efekt přetrvává i několik let, ale zřejmě záleží na kvalitě (značce) výplní. Pozor i při výplni vlastním tukem, tento se může vstřebat velice rychle.
S přátelským pozdravem MUDr. Tereza Gabryšová, klinika Yes Visage

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Lipofilling
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 1. 2023
Lipofilling
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 5. 2018
Lipofilling
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 1. 2020
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 9. 2018
Injekční výplně
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 10. 2020
Odstranění kruhů pod očima
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 4. 2022
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 10. 2008
Injekční výplně
11 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 3. 2016
Odstranění kruhů pod očima
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 7. 2024
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 9. 2019

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi