Bariatrická operace při brániční kýle?

Vlasta
3. 11. 2011 · Poslední odpověď: 4. 11. 2011

Dobrý den, chtěla bych podstoupit bariatrickou operaci, vzhledem k současnému BMI 38, s tím, že v současné době jsem již zhubla 9 kg. Velmi by mě pomohla v mém úsilí i bariatrická operace. Problém je, že jsem zjistila, že kontraindikací může být i brániční kýla, která mi byla před rokem diagnostikována. Je možné nějaký druh operace provést. Moc děkuji za odpově´d

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená,
pro posouzení eventuální kontraindikace k bariatrické operaci z důvodu brániční kýly je nezbytné znát přesně výsledek vyšetření a z něj vyplývající typ a velikost kýly.Proto t.č. není možné na vaši otázku jednoznačně odpovědět. Pokud můžete zaslat výsledky, prosím ozvěte se mi.

S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

Související dotazy

Čtyři roky po tubulizaci zase přibírám

Neliska
7. 2. 2015 · Poslední odpověď: 25. 2. 2015

Dobrý den pane doktore. Cca před čtyřmi roky jsem byla u vás operována (tubulizace žaludku) Předoperační vyšetření jsem podstoupila tady v Moravskoslezkém kraji a následnou kontrolu po operaci jsem podstoupila taktéž tady u nás. Vše proběhlo bez jakýchkoli komplikací a obtíží.Zhubla jsem 40kg Teď během jednoho roku jsem začala přibírat na váze mám cca+9kg. Je možné mě odoperovat znova?? Mockrát vám děkuji za odpověď. Peichlová

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Vážená paní Peichlová,
přijeďte se ukázat, termín si prosím dojednejte na tel. č 481 446 252. Probereme možnosti.
S pozdravem
MUDr.Martin Hrubý

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 6. 2024
Plikace žaludku
1 odpověď, nejnovější odpověď: 9. 6. 2021
Abdominoplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 11. 2016
Abdominoplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 6. 2021
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 6. 2023
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 3. 2024
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 6. 2023
Abdominoplastika
14 odpovědí, nejnovější odpověď: 2. 9. 2010
Vaginoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 5. 2022
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 10. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi