Po porodu mi výrazně začaly vypadávat vlasy, mám řadu lysých míst. Žádné přípravky na léčbu vypadávání vlasů mi nepomáhají. Je pro mě vhodná transplantace vlasů?
vážená paní, věřím, že je pro vás vhodná metoda GHO, kterou používá
GHO Clinic Praha
přeji hezký den prof. Dušková
Technika transplantace vlasů u žen po porodu má svá specifika, je potřeba brát v potaz rekonvalescenci a možnost dobrého zahojení. Pokud je stav ženy po porodu stabilizovaný a vyloučí se nedostatek minerálů, může se transplantace vlasů provést v přiměřené době po šestinedělí. Na výsledky naší práce se můžete podívat v naší fotogalerii: *************. MUDr. Petr Šín
Většinou se cena účtuje podle počtu štěpů jak jedno, dvou, nebo třívlasových. U nás jsme účtovali 75 - 80 kč za štěp. Přičemž se provádí tak 500 štěpů minimálně.
Zdraví Dr. Tomášek ***************
Úplně upřímně řečeno, vlasová transplantace je zákrok, který často přináší smíšené pocity.Důvodem je,že chirurgickou cestou nelze v žádném případě dosáhnout běžné hustoty vlasů.Všeobecne se dá říct, že transplantace vlasů přináší tak 50% hustotu vlasů než je dáno přírodou.To jsou uspokojivé výsleky pro zakrytí menších koutů apod v okamžiku,kdy pacient má dost vlastních vlasů na překrytí tranplantovaných oblastí. V celkovém součt jsou pak výsledky v tomto případě dobré.Pokud by však vlasová transplantace jako taková samotná, měla sloužit k vytvoření dostaečně hustého vlasového krytu, pak spokojenost s výsledky nebývá moc vysoká.Podmínkou dobrého výsledku jsou pak navíc nejlépe černé a silné vlasy.U světlých a tenkých vlasů vlasovou transplantaci na našem pracovišti nedoporučujeme.Je také nutné počítat s minimálně dvěmi operacemi.Přeji hezký den MUDr.Lucák,Ostrava
Snížení hranice vlasů transplantací u ženy je přesazováním štěpů možné. Pravdou je že přihojení ve 100% nebývá, tedy některé štěpy se nepřihojí, ale některá pracoviště mají velmi uspokojivé výsledky. Zdraví Dr. Tomášek *************
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.