Dobrý den, chtěl bych se optat..někde před 10 lety jsem si nechal v Londýně nastřelit vlasy do koutů (bylo mi 25, byl jsem naivní, utratil za to všechny vydělané peníze)...nicméně k ničemu, stejně si dál hlavu holím na 3mm, nicméně ty vlasy v koutech si každé ráno trhám/vytahávám pinzetou před zrcadlem (vypadá to zblízka totiž jinak nepřirozeně, vlasy jiné-silnější).Není jich již tolik, ale některé trvale v místech vyrůstají a mě to vadí, chtěl bych to vše odstranit trvale... Jsem z toho už unavený, moc by mi to i psychicky pomohlo. Předem vám moc děkuju za radu. Martin.
Dobrý den,
Ano, extrakce/vyndání nevyhovujících vlasů natrvalo je možná. Pokud máte zájem o další informace, určitě by bylo dobré dostavit se nejprve na osobní konzultaci, kde bych Vám vše vysvětlila.
Pokud tedy máte zájem, domluvte si prosím termín konzultace se mnou, a já se budu těšit na Vaši návštěvu !
S pozdravem,
MUDr. Andrea Mačejová
ABClinic Art & Beauty
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.