Odstranění transplantovaných vlasů

MatesGar
5. 4. 2021 · Poslední odpověď: 8. 4. 2021

Dobrý den, chtěl bych se optat..někde před 10 lety jsem si nechal v Londýně nastřelit vlasy do koutů (bylo mi 25, byl jsem naivní, utratil za to všechny vydělané peníze)...nicméně k ničemu, stejně si dál hlavu holím na 3mm, nicméně ty vlasy v koutech si každé ráno trhám/vytahávám pinzetou před zrcadlem (vypadá to zblízka totiž jinak nepřirozeně, vlasy jiné-silnější).Není jich již tolik, ale některé trvale v místech vyrůstají a mě to vadí, chtěl bych to vše odstranit trvale... Jsem z toho už unavený, moc by mi to i psychicky pomohlo. Předem vám moc děkuju za radu. Martin.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
Ano, extrakce/vyndání nevyhovujících vlasů natrvalo je možná. Pokud máte zájem o další informace, určitě by bylo dobré dostavit se nejprve na osobní konzultaci, kde bych Vám vše vysvětlila.
Pokud tedy máte zájem, domluvte si prosím termín konzultace se mnou, a já se budu těšit na Vaši návštěvu !
S pozdravem,
MUDr. Andrea Mačejová
ABClinic Art & Beauty

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění lipomu
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 11. 2022
Laserová epilace
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 7. 2012
Laserová epilace
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 7. 2013
Laserová epilace
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 10. 2019
Odstranění kožních výrůstků
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 10. 2021
Laserová epilace
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 10. 2011
Facelift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 8. 2018
Odstranění znamének
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 9. 2007
Transplantace vlasů
1 odpověď, nejnovější odpověď: 14. 2. 2020
Trichologické vyšetření
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 1. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi