Dobrý den, lékařka mi aplikovala výplň kyselinou hyaluronovou na lícní kosti. Již při vpichu z rány vystříkla krev, kyselinu však přesto aplikovala a já odcházela s obrovským otokem jedné tváře. Vpich provedla z nosoretní rýhy, kde jsem již měla aplikovanou výplň od jiné lékařky. Na to jsem ji upozornila. Otok ustupuje, musím se bát dalších komplikací popř.trombózy? Navrhla rozpustit nosoretní výplň, která ppdle ní vše způsobila. Hrozí při aplikaci hyalázy nějaká další rizika, kterých se již velmi bojím? Děkuji.
Dobrý den,
doporučuji se obrátit na svého lékaře a nechat případně vyšetřit.
S pozdravem
MUDr. Zuzana Macková
Klinika YES VISAGE
dobrý den, těžko odpovědět. Pokud je "modřina" na dotek silně bolestivá a máte pocit "ohraničení", chtělo by to podstoupit aplikaci hylazy, kde největší komplikací může být alergická reakce. Pokud není modřina bolestivá, pak to nejspíše není tromboza nebo okluze a počkal bych na spontánní zahojení. Ale samozřejmě je to teorie, je vždy lepší navštívit lékaře. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.