Chtěla bych se zeptat na názor u výplně vrásek přípravkem Bolero a použití přípravku Bocouture. Také kdy začnou tyto přípravky po aplikaci působit a jak dlouho vydrží?
Dobrý den paní Faltysová,
vypadáte mnohem mladší. Gratuluji. Jistou zkušenost tedy máte. Většinou první aplikace jakékoliv výplně vydrží o něco kratší dobu než následující- do stejného místa.
Za asi 20 let, kdy jsem začínal kolagenovými preparáty typu Zyplast, Zyderm, jsem vyzkoušel snad všechny známé preparáty a podotýkám, že mnohonásobně- a od jedné značky ke druhé jsem více méně přecházel se snižující se cenou, příp. s nově se objeveným preparátem na trhu.
Rozhodujícím faktorem byla cena,neboť reference u všech známých značek byly vždy v superlativech.
Každá značka se lišila pouze firmou opěvovanou „patentovanou technologií výroby“, které stejně nikdo nerozumí .
V současné době preferuji preparáty Stylage, i když shodou okolností jsem včera aplikoval 1 ml a byl jsem přesvědčený, že 1ml bude stačit, no a nestačil. Budu muset dopíchnout. Ovšem toto není chyba preparátu, ale má.
Chystám se taktéž na aplikační pero s preparáty Teosyal, mimochodem s těmito preparáty jsem taktéž spokojen. Měl jsem možnost pero již v několika případech vyzkoušet a jsem maximálně nadšený s precizností aplikace. Musím jen trošku našetřit-stojí cca 3000 Euro.
Vlastně co se týká výdrže a komfortu aplikace, tak jsem spokojený s každou značkou-rozdíl byl vždy jen v ceně.
Závěrem tedy, pokud nepoužíváte nějaké padělané a neregistrované preparáty, tak je jedno jakou značku použijete. Na čem ovšem nejvíce záleží jsou zkušenosti a technika aplikace.
Zdravím foldyn
Vážená paní Jano,
Belotero je výplň na bázi kyseliny hyaluronové. My s touto značkou nepracujeme. Obecně výplň kyselinou hyaluronovou vydrží půl roku až rok a půl. Záleží na stavu pokožky a místě aplikace, množství a typu použitého materiálu. Bocouture je botulotoxin, používaný k redukci mimických vrásek.
Krásný den
Dobrý den,
máte zřejmě na mysli Belotero, je to výplň na bázi kyseliny hyaluronové, na našem trhu krátce, zkušenosti s ní nemám, Bocouture je botulotoxin používaný k redukci mimických vrásek, trvání účinku je individuální, záleží na místě aplikace a metabolismu vašeho orginasmu (týká se obou produktů), obecně řečeno může efekt vydržet 4-6 měsíců, při opakované aplikaci déle - proč a princip metody vám vysvětlí lékař osobně při vstupní konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Simona Bedřichová
Dobrý den,
Asi myslíte přípravek Belotero, hyaluronová výplň.... Je tam několik druhů, podle toho tedy lze očekávat délku efektu - u hydratačního přípravku Belotero 2-4 měsíce, u běžných fillerů cca půl roku až rok, podle typu.
Příjemný den,
MUDr. Nina Koutná, KLinika GHC Praha
Bocouture jako každý botulinumtoxin- účinek cca po týdnu a odezní za 3-4 měsíce, někdy můžete mít pocit, že výsledek přetrvá malinko déle...Bolero je výplň s takřka nepublikovanými výsledky, vlastně nikdo nevíme nic, než to, co říká dovozce....
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.