Dobry den,pred nedavnem asi 3 tydny jsem podstoupila vyplneni vrasek okolo rtu[VRASKY JSOU ZE SMICHU TAKZE BYLY TROSKU HLUBSI}p.doktorka mi je vyplnila juverdemem ale z vysledkem nejsem spokojena protoze vrasky jsou stale videt.k tomu se mi udelali v mistech vpichu bulky ktere jsou trochu zarudle.skoro u kazde vrasky kde p.doktorka vpichovala vypln.jaka muze byt pricina tech bulek a zarudnuti?jak mam dale postupovat,vytrati se ty bulky samy a za jak dlouho?dekuji Vam za Vase odpovedi.jeste dotaz,pri kteremkoliv pouziti druhu vyplne dojde k uplnemu vytraceni vrasky?dekuji
Dobrý den, doporučuji jít na kontrolu k ošetřující lékařce, která by Vám měla vše náležitě vysvětlit a řešit s Vámi dále. Dle Vašeho popisu nelze jednoznačně určit příčinu bulek a zarudnutí, je nutná osobní konzultace. S pozdravem MYCLINIC Prague,
Dobrý den,
daný stav byste měla konzultovat s lékařem, který zákrok prováděl. Jistě Vám pomůže. Vzhledem k tomu, že se jedná o kyselinu hyaluronovou, stav není trvalý a do budoucna se zlepší.
S přátelským pozdravem MUDr. Milena Vojtíšková
Co na to lékař, který Vám výkon prováděl?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.