Dobrý den, v roce 2014 jsem měla aplikovanou výplň Revofil do oblasti glabely (dle mého názoru byla aplikace neodborná a výplně bylo příliš, to se časem upravilo a výplň se postupně vstřebala). V roce 2017 jsem si nechala aplikovat Theosyal do rtů. Asi za 3 měsíce po této aplikaci se mi objevil velký granulom v oblasti glabely v místě a okolí aplikace Revofilu. Zřejmě nějaká pozdní alergická reakce, chodila jsem na intalezionální aplikaci kortikoidů, po čemž se granulom ztratil, ale kortikoidy způsobovaly atrofii kůže, což ve výsledku vypadalo dost hrozně, asi po roce se stav normalizoval. Nyní po 5 letech jsem si nechala aplikovat malé množství kys. hyaluronové (cena asi 600 kč) do glabely. Opět se objevil granulom, ne v místě aplikace, ale opět v okolí, v glabely, je to v menší míře než poprvé, ale již je to viditelné. Už jsem z celé situace zoufalá, nechce se mi znovu píchat kortikoidy. Je nějaké jiné řešení?
Dobrý den.
Nemohu s určitostí nabídnout řešení, protože bych Vás potřebovala vidět.
Ale jsou i řešení jiná,např. mezonitě a neboPlexr.Také Frakce Endoliftem je moderní ošetření vrásek na čele i jinde.
S pozdravem Kotlářová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.