Výplň glabella a případné oslepnutí

petrabrt
31. 10. 2021 · Poslední odpověď: 10. 11. 2021

Dobrý den, již jednou jsem výplň měla a vše bylo bez problému, ale efekt už je téměř pryč, pouze na pohmat cítím, že trochu výplně ještě v glabelle mám, ráda bych šla znova na výplň kyselinou hyaluronovou do glabelly, ale jak jsem začala číst, co se vše může přihodit, tak se bojím (vráska je fixovaná a botox s ní nic neudělal). Když dojde k ucpání cévy, zjistí lékař hned a může zabránit případnému oslepnutí? Nemůžu třeba oslepnout druhý den? Toto riziko mě velmi vyděsilo. Děkuji

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, nemusíte se bát. Při správné aplikaci je riziko minimální a kvalifikovaný lékař to vždy pozná. S pozdravem, RP MEDICA

Dobrý den,
nemusíte se bát, obraťte se na zkušeného lékaře.

S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Klinika YES VISAGE

dobrý den, já bych určitě kombinoval botox a výplň (výplně bude potřeba menší mnosžtví, když bude vráska relaxovaná. Komplikace se pozná (co se týče oka) rychle. Kyselina se rozpůstí ještě v ordinaci a pak dále v nemocnici na očním oddělení. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Dobrý večer, zdravím Vás a děkuji za dotaz.
Rizika jsem vždy při každém výkonu, nicméně, pokud se udělá odborně zkušeným lékařem a i ze strany klienta se bude vše dle doporučení dodržovat, riziko je minimální.
Pokud je lékař zkušený, měl by si umět poradit i s případnou komplikací
Klidný večer
Šulcová

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Kyselina hyaluronová
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 27. 1. 2021
Kyselina hyaluronová
13 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 6. 2020
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 4. 2022
Injekční výplně
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 9. 2023
Injekční výplně
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 8. 2021
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 11. 2018
Zvětšení rtů
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2024
Botulotoxin
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 30. 9. 2019
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 6. 2016
Injekční výplně
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 10. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi