Mírně povysli tváře, koutky úst a počáteční nosoretni rýha, tváře jako syslik

Gaahana
21. 4. 2023 · Poslední odpověď: 4. 5. 2023

Zapomněla jsem dodat že je mi 24 let a přijde mi že mi to změnilo tvar obličeje. Nejdříve se začal tvořit takový stín od ucha pod lícní kosti a většina tuku nebo kůže se hromadit v dolní čelisti a taky u pusy což vytváří dojem sysli nebo spíše buldočí tváře. Dokonce povadli i koutky u úst. Byla jsem i na jedné konzultaci u jedné lékařky ale ta mi řekla že různé zákroky jsem mladá a že je to divný páč bych měla mít dost kolagenu v mém věku a taky mi řekla že to může být alergie na léky co beru, vidím ale že se mi děje něco s obličejem co by se v mém věku dít nemělo a jsem z toho vážně nestatna. Moje máma i babička měli svůj tvar obličeje až do 40 a přijdu si v obličeji tak na 35 minimálně. Lidi mě na tento věk i typuji. 1. Fotografie je cca 1,5 roku stará a 2. Je aktuální dneska focená.

2, otázka, mohu si vytahat obličej třeba nevhodným odličovanim nebo nevhodným utírání obličeje? Jiný moje známé mají tvar svého obličeje pořád stejný (podobný věk) takže nechápu proč a z jakého důvodu se mi to stalo. Moje máma měla svůj tvar obličeje do 40 než přišli změny v pevnosti pleti a babička taky.

Dá se s tím ještě něco udělat? Plastiku bych chtěla opravdu jen jako poslední možnost. Napadli mě výplně zda by trošku pomohly. Může pomoct třeba kolagenový a nějaké jiné doplňky stravy nebo změna životního stylu? Nebo to mám už spočítaný a buď musím počkat/ nebo se smířit s tím že to budu mít napořád?

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, pro zlepšení tvaru, kontur obličeje máme více možností. Doporučujeme přijít osobně a podle kvality pleti a přání pak najít tu nejvhodnější variantu. Pěkný den. Laser Platonova Clinic

Dobrý den, doporučili bychom Vám radiofrekvenci.

Dobrý den, doporučili bychom Vám radiofrekvenci. Ošetření podporuje tvorbu kolagenu a tím zpevní kontury obličeje. Zredukuje tuk. Je potřeba 4 sezení v intervale 4-14 dní, poté jen tzv. udržovací. Na chirurgickou operaci jste opravdu ještě mladá. Hezký den přejeme! Formé clinic.

Dobrý den, poradili bychom Vám radiofrekvenci- Protégé Elite. Jste opravdu mladá a na větší chirurgické zákroky v tomto ohledu ještě můžete počkat. Radiofrekvence zpevní kontury obličeje, vypne pleť, podpoří tvorbu kolagenu. je potřeba 4 sezení v intervale 4-14 dní. Dále dle potřeby 1x za 1-2 roky. Kožní kolagen v prášku doporučujeme taky. Více by Vám řekli na Formé clinic. . Hezký den přejeme!

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi