Dobrý den, měla bych podstoupit oboustrannou mastektomii. Často čtu otázky, které vám pokládají pacientky a jedna z nich byla: Kolik stojí operace a jestli se něco přispívá na implantáty. několik lékařů odpovědělo, že pokud se jedná o tento typ operace( preventivní zákrok u onkologické pacientky, která se léčila se zhoubným nádorem prsu), tak je operace bezplatná. Mě pan doktor řekl, že na každý implantát budu doplácet kolem deseti tisíc. Operaci mám podstoupit v Brně. Odpovíte mi prosím, jak to tedy je. Nebo si každá klinika účtuje jiné ceny.Děkuji.
Mnohokrát zde bylo řečeno, že příplatky tohoto druhu neexistují, v somatické medicíně na rozdíl od stomatologie je léčba buď kompletně hrazená pojištěním anebo pacientem, kombinace je protizákonná, požadujte vysvětlení, hezký den doc Dušková
Jsem 4 roky po ablaci pravého prsu. Podstoupila jsem rekonstrukci prsu TRAM lalokem, která byla bohužel neúspěšná . Nyní zvažuji rekonstrukci prsu lalokem ze širokého zádového svalu + implantát. Mám obavy ze zhoršené funkce zad. Prosím pacientky, které tuto operaci podstoupily o jejich zkušenosti. Snad mi pomohou v rozhodování. Děkuji.
Nevím, kde jste byla. Zkuste se prodrat na kliniku plastické chirurgie ve FNKV na doc. Nejedlého. Mně vždy odoperoval pěkně všechny tyto problémové klientky. Nebo zkuste prof. Veselého v Brně. Jsou to dva kolegové kteří mají velmi pěkné výsledky. Ostatní tolik neznám a tak se jim tímto omlouvám, neboť jejich práci tolik neznám...
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.