Skodi radiofrekvence a ulthera?

Zyna
22. 3. 2024 · Poslední odpověď: 26. 3. 2024

Jaký je váš názor na tvrzení, že radiofrekvence a ostatní metody založené na prohřívání naopak zestaršují, protože ničí tukovou vrstvu? Řeším to, protože ve 37 letech mám drobný štíhlý obličej, ubylo mi hodně z tukové vrstvy a pleť výrazně povolila, povisla směrem dolů. Ztratila jsem objem a objevily se vrásky. Byla mi radiofr. doporučena na zpevnění pleti. Výplně jsem zkoušela. Děkuji

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den paní Zyno,

Principem všech ošetření založeným na radiofrekvenci je zahřátí tkáně, další efekt dost záleží podle typu přístroje, aplikované energie a hloubky.
Například neinvazivní přístroj Ultraformer dokáže fokusovat energii do různých hloubek podkoží až do hlubšího tuku a podle aplikované energie dokáže stimulovat novotvorbu kolagenu a zpevnění pleti nebo i částečně rozpouštět tuk a tím např. zmenšit podbradek. Přístroj jako Morpheus kombinuje mikrojehličkování a radiofrekvenci a tím je na rozpuštění tukové vrstvy ještě efektivnější. Každopádně rozpuštění tuku je v určitých případech žádoucí a na celkový vzhled má pozitivní účinek a určitě nezestáruje. Důležitá je správná indikace přístroje, energie a hloubky k dosažení požadovaného efektu. na oba přístroje se můžete objednat na klinice Faceexpert.
S přáním krásného dne Váš Faceexpert :)

Dobrý den,
z našich zkušeností je efekt radiofrekcence jednoznačně pozitivní, dochází ke stimulaci tvorby kolagenu.
S přátelským pozdravem Dermamedest

Dobrý den,
radiofrekvenční ošetření je bezpečné a rozhodně se nemusíte bát zhoršení stavu. Jeho ošetření vede k nastartování tvorby vlastního kolagenu a elastinu přirozenou cestou. Záleží samozřejmě na typu přístroje. Jako jediná z technik má schopnost liftingu.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění vrásek
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 9. 2018
Odstranění vrásek
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 1. 2016
Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 12. 2010
Odstranění vrásek
1 odpověď, nejnovější odpověď: 15. 11. 2016
Radiofrekvence
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 12. 2023
Radiofrekvence
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 5. 2023
Microneedling
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 11. 2018
Rhinoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2010
Jizvy po akné
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 3. 2021
Radiofrekvence
1 odpověď, nejnovější odpověď: 6. 4. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi