Dobrý den, trápí mě vytahaná kůže na horních očních víčkách (viz fotografie). Často mívám pocit těžkých víček a ospalosti, v létě nebo při námaze mi otékají a slzí mi oči a musím je obočím vytahovat nahoru. Nechce se mi na chirurgický zákrok (je mi 37), bylo by vhodné ošetření Plexrem? Provádí se ošetření i v létě? Děkuji za odpověď
Dobrý den,
Ošetření Plexrem provádíme i v létě, samozřejmě je ale třeba pak ošetřená místa chránit před sluncem tmavými brýlemi a přípravky s SPF50. Ohledně efektu, zcela jistý efekt s krátkodobým hojením poskytne bohužel pouze chirurgický zákrok provedený atestovaným plastickým chirurgem. Při ošetření Plexrem výsledek sice je, ale je individuální, může být pěkný, ale může být i jen malý a dopředu se to zcela odhadnout nedá. Také přetrvání dosaženého efektu v čase je delší u plastické chirurgie. Věc tedy dobře uvažte. Pokud byste měla zájem o konzultaci u nás (zpoplatněná konzultace), prosím, objednejte se v našem call-centru. Máme samozřejmě i plastické chirurgy.
Příjemný den,
MUDr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.