Dobrý den, mám v okolí očí mnohačetné ateromky a bylo mi doporučeno si je nechat odstranit na přístroji Plexr. Na internetu jsem se dočetla, že ošetření Plexrem není vhodné pro člověka s kadiostimulátorem nebo s implantáty. Mám implantáty v horní i dolní čelisti a nerada bych si způsobila komplikace nebo o ně přišla. Můžete mi poradit, zda mohu zákrok podstoupit? Moc děkuji. B.Svatošová
Dobry den, relativní kontraindikací k podstoupení ošetření plexrem je přítomnost kovových implantátů v místě/blízkém okolí útvarů. Je tedy zřejmě vhodná chirurgická excize ateromů cestou očního lékaře nebo plastického chirurga. Vhodné objednat se k těmto lékařům na konzultaci a posouzení, který typ výkonu je pro vás nejlepší. S pozdravem Dr.Hofschneider
Dobrý den,
co se týče implantátů Plexr by v tomto smyslu neměl mít omezení - ověřovala jsem to, takže zákrok bystě měla mít možnost absolvovat.
Ať jste spokojená,
S pozdravem
MUDr. Milena Vojtíšková
AURUM AESTHETIC CLINIC
Zborovská 79/56
Praha 5 - Malá Strana
SJ: pokud máte kardiostimulátor, tak ne , je jednou z kontraindikací
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.