Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co byste mi doporučili za zákrok na spodní víčka, mám velmi hluboké vrásky. Trochu jsem je měla už jako dítě, ale teď se více prohlubují a je jich více. Je mi 28 let.
Dobrý den,
doporučuji Vám konzultaci u nás na Klinice YES VISAGE, kde stanovíme nejlepší řešení daného problému. Neváhejte se obrátit na naše odborné konzultantky a objednejte se na nezávaznou konzultaci na telefonním čísle **********nebo e-mailem ****************
Více informací také na našich stránkách: **************************
S pozdravem
MUDr. Jiří Borský, Ph.D.
Dobry den, ve Vasem veku rovnez doporucuji pouze botox. Dle fotky mate vyraznou dolni porci kruhoveho ocniho svalu a s tim to souvisi Vas problem. Aplikace botoxu by mela byt pouze zkusenym lekarem - plasticky chirurg ci korektivni dermatolog. S pozdravem Dr. Horyna Pavel
Dobrý den, paní Mio,
určitě bychom doporučovali konzultaci s naší lékařkou. Možností léčby je několik, kromě zmiňovaného botulotoxinu existují také liftingové nitě, ultrazvukový neinvazivní lifting, laserový resurfacing. Vždy jde však o individuální řešení.
Jsme na Karlově nám. *****
Pokud budete mít zájem o termín, jsme pro Vás na tel.: **************
S pozdravem
Klinika Altos
jedině botox, mate silnou mimiku, prof dušková
řešením je botulotoxin a do budoucna operqace dolních víček.
laser není vhodný a kys. hyaluronová zde dělá otoky.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.