Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o názor a radu. Dne 21.8. jsem podstoupila plná očekávání operaci dolních víček. Vše proběhlo v pořádku, s paní doktorskou jsem byla moc spokojená. Průběh hojení bych řekla, že byl úplně v pořádku. Po vyndání stehů a odlepení krytí jsem jizvy promazávala dle rady paní doktorky mastičkou, kterou mi ona sama ochotně dala. Promazávala jsem pravidelně až do vyloupnutí všech stroupků a poté na doporučení lékařky jsem lepila na každou noc náplastí Mepiform. Po 5 týdnech jsem kontaktovala lékařku s fotkami a radou co je špatně. Objednala si mě ihned na konzultaci a řekla mi, že za 14 dnů se jí mám ozvat a domluvíme se na lokální úpravě, neboť pod levým okem se nejspíše vytvořila cysta a to způsobuje, že je jizva zbarvena a trochu zdeformovaná. Po 14 dnech jsem lékařku opět kontaktovala s tím, že stav je stále stejný a zda by mi mohla dát termín dle naší dohody. Odpověď byla: Dobrý den, zítra Vám zavolám. Od té doby čekám na zavolání a uplynulo už 18 dnů. Prosím o radu zda bych měla kontaktovat znovu lékařku, nebo zajít k jinému lékaři a poprosit jeho o “úpravu”? Dělám v marketu s potravinami a jsem v kontaktu s xxxxx lidmi denně…. Vzhledově jizvy a na levém oku to ještě navíc vypadá jako modřiny či Monika a opravdu to kazí celkový vzhled mě samotné. Co mám dále dělat? Předem strašně moc děkuji. Za každou radu a doporučení budu vděčná.
Dobrý den,
zkuste konzultaci u nějakého lékaře, který pracuje s frakčním CO2 laserem. Myslím, že by mohl pomoci. Jinak hlavním vaší lékařem bude čas, i když je mi jasné, že zrovna tohle slyšet nechcete.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.