Dobrý den, je mi 46 let a před 13 lety jsem byla na operaci dolních víček. Kůži mi tam tehdy pan doktor ponechal, ale vadí mi tam celá ta léta. Teď už chodím po různých klinikach a vlastně do teď není můj problém vyřešen. Naposledy byl doporučen přístroj e matrix třikrát po měsíci. Chci se zeptat zda se nedá ta kůže jen odriznout? S doplněním, že všichni lékaři kteří mě viděli, tak trochu nevěděli co s tím, jelikož prý kůže je velmi jemná a přesto už ji je dost. Chtěla bych samozřejmě problém konečně vyřešit a věnovat se jiným částem :-) děkuji za všechny informace.
S takovými výkony mám více než dvacetipětileté zkušenosti.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den,
e-matrix nemá bohužl dostatečně intenzivní výsledky, doporučovala bych Vám zvážit spíše laserové ošetření, tzv. Madonna Eye Lift, který pomáhá mírně odstranit kožní přebytky v oblasti horního i spodního víčka a poskytuje silnž omlazující efekt. Většinou stačí 1 ošetření, výjimečně provádím 2 ošetření v odstupu min. 1 - 2 měsíců. Zimní období je pro tento druh zákroku obzvlášť vhodné. Cena 1 ošetření je 5 950 Kč + aplikace anest. masti (dle rozsahu) + 500 Kč vstupní konzultace, pokud jste u mne ještě nikdy nebyla.
Hezký den přeji
MUDr. Jana Votrubová, PhD., vedoucí dermatoložka Premier Clinic, Praha 1
Pinch (přiskřípnout,skrípnout) blepharoplastika je odstranění proužku jen kůže v místě kde již máte jizvu po blepharoplastice. Šíře proužku se zjistí chycením (uskřipnutím) proužku kůže do pinzety.Jestli původní jizva po blepharoplastice je jemná bez nějakého jizvení tak nová jizva s ní splyne a nevznikne další jizva.Odstranění kůže musí být velmi citlivé aby nedošlo k následnému ohrnutí víčka (ectropion) .Výsledný efekt může být dobrý nebo jen malý-záleží na přidružených faktorech jako je souběžné povolení kruhového očního svalu nebo regrese tukového polštářku pod tímto svalem.Vše lze posoudit jen při osobním vyšetření.
s pozdravem Dr. Vrbický
Dobry den
Kozni nadnytek se da odstranit ale za cenu jemne ale viditelne jizvy.
S pozdravem
Kulhánek
Zkuste váš problém konzultovat na pracovišti kde mají větší zkušenostmi s ošetřením Laserem.Jestli neshledají indikaci k použití Laseru určité zlepšení by mohla přinést
"Pinch blepharoplastika".Opakovat klasickou blepharoplastiku bych příliš nedoporučoval.
s pozdravem Dr. Vrbický
Dobry den, zrejme Vsm pomuze pouze blepharoplastika zdrsvi dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.