Dobrý den zdá se mi že by moje dolní víčka potřebovali operaci protože se mně to vůbec nelíbí vypadá to jak kdyby měli tukový nadbytek máte pro mě nějaké řešení?
DOBRÝ DEN, DLE FOTOGRAFIE JSTE MLADÝ MUŽ, KTERÝ MÁ ZATÍM VELMI SILNÝ KRUHOVÝ OČNÍ SVAL, KTERÝ TVOŘÍ NA DOLNÍM VÍČKU POD ŘASAMI SVALOVÝ VAL. NEVIDÍM ZDE ANI NADBYTEK KŮŽE, ANI TUKOVÉ PROLAPSY, JISTĚ TO LÉPE ZVÁŽÍ OSOBNĚ OPERATÉR. OSOBNĚ BYCH VÁM OPERACI ROZMLUVILA.SJ
Dobrý den, nevíme, zdali míříte na konkretní pracoviště. Naše klinika se zabývá operací horních a dolních víček. Operaci provádí špičková lékařka MUDr. Jana Bartošková.
V případě, že byste měl zájem, můžete nás kontaktovat na telefonním čísle a domluvit se, jak by bylo možné, Váš problem vyřešit.
S pozdravem
Marek
Reliéf Clinic
Dobrý den,
Pokud máte zájem o operaci dolních víček u nás na klinice, prosím, zanechte Vaše telefonní číslo či mailovou adresu a my se Vám ozveme.
S pozdravem
Eliška, Reliéf clinic
Dobrý den,
teprve na osobní konzultaci je možné posoudit, jestli je vámi požadovaná operace možná a jestli by event. měla požadovaný efekt. Je také nutné, abyste věděl, že u mladých lidí se mnohdy vyřeší problém, ale poměrně dlouho bývá viditelná jizva, než se zcela zahojí.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerorá
Dobrý den,
doporučujeme osobní konzultaci s některým z našich lékařů.
Zhodnotí stav, proberou s Vámi možnost řešení, příp. naplánují operaci.
S pozdravem
R. Ondráčková/recepce
BODY klinika plastické chirurgie
Vážený pane, k Vašemu problému se musí, v rámci konzultačního vyšetření, vyjádřit kvalifikovaný plastický chirurg, toto vyšetření stanoví, zda-li Vám nějaká operace pomůže.
S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.