Operace dolních víček

Petr401516
19. 11. 2020 · Poslední odpověď: 19. 11. 2020

Dobrý den, je mi 39 let a mám dlouhodobě problémy s kruhy pod očima. Nyní jsem i znatelně zhubnul a pocit unavených očí se ještě znásobil. I okolí mě čím dál více upozorňuje na nevyspalý a unavený vzhled. Chtěl bych trvalé řešení, které by daný problém vyřešilo. Shlédl jsem mnoho fotek PŘED a PO a přijde mi, že v mnoha případech se neupravuje pokleslá hranice mezi dolním víčkem a tváří. Prohlubně/pytle pod očima pak ve tváři nezmizí a dolní víčka jsou propadlá a prázdná. Četl jsem, že řešením je, že tukové váčky se neodstraňují, naopak se jimi vyplní prohlubně ve tváři. O jakou metodu se jedná, případně prosím o posouzení, jaký operační přístup je pro mě na základě fotek vhodný a co byste mi doporučili?

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
Podle fotografie, kterou jste přiložil se domnívám, že jste vhodným kandidátem na transkonjunktivální blefaroplastiku, kdy je možný přístup přes spojivku, odebraný tuk “přemístit” a nakonec ještě zvenku použít laser.
Dojde-li ale k poklesu tkání v oblasti obličeje, pak operace víček – a to jakákoli – toto neřeší a je potřeba zvážit terapii i tohoto problému, ať už invazivní nebo neinvazivní, která by, ještě s ohledem na věk, teoreticky mohla býti účinná.
Rád Vám o problému a možnostech řešení povím víc na naší klinice. V případě zájmu si prosím domluvte termín konzultace se mnou, nabízíme momentálně i online konzultace přes Skype!
Budeme se těšit na Vaši návštěvu.
S pozdravem,
MUDr. Patrik Paulis
Plastický chirurg, vedoucí lékař kliniky ABClinic Art & Beauty

Dobrý den Petře401516,
domnívám se, že jste vhodným kandidátem na operaci dolních víček. Jakkékoli další možnosti můžeme spolu určitě probrat na konzultaci u nás na klinice.
Pokud budete mít zájem, domluvte si prosím termín konzultace se mnou, ráda se Vám budu věnovat.
S pozdravem,
MUDr. Věra Šatánková
Plastický chirurg
ABClinic Art & Beauty

Dobrý den,
abychom se mohli přesně vyjádřit, který zákrok je pro Vás nejvhodnější, doporučuji začít osobní konzultací s lékařem, který provede vyšetření. Na Klinice YES VISAGE Vám rádi nabídneme nezávaznou konzultaci a doporučíme další postup.

S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Klinika YES VISAGE

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace dolních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 6. 12. 2022
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2013
Operace dolních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 3. 2017
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 7. 2017
Operace dolních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 6. 2017
Operace dolních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 6. 2017
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 10. 2020
Operace dolních víček
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 4. 2014
Operace dolních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 11. 2020
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 3. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi