Operace dolních víček a astma

tyna228547
7. 7. 2017 · Poslední odpověď: 8. 7. 2017

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je překážkou k této operaci astma? Mám ho již několik let nealergické bez záchvatů.Asi před dvěma lety jsem byla na augumentaci a abdominoplastice,vše bylo bez komplikací.Tak jestli LA na tuto operaci nějak vadí?

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, astma není překážkou k operaci dolních víček. Pro tento výkon je plně dostatečná lokální anestezie, což je z hlediska astmatu i pro Vás lepší. Můžete se obrátit i na odborného oftalmologa, který ví, kolik tkáně se může odstranit, aby nedošlo k poruše postavení víčka.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA
OFTEX Oční klinika

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA
(0)
Pardubice

Před výkonem vždy posíláme klienty na předoperační vyšetření a to nám napoví, zda je operace možná. Já bych od Vás chtěl určitě vyjádření lékaře, který Vám astma léčí, zda jste schopna operace v lokální anestesii. Co, vím tak astma operaci víček nebrání.Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace dolních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 6. 12. 2022
Operace dolních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 11. 2020
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 11. 2013
Operace dolních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 3. 2017
Operace dolních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 6. 2017
Operace dolních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 6. 2017
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 10. 2020
Operace dolních víček
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 4. 2014
Operace dolních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 11. 2020
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 3. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi