Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je překážkou k této operaci astma? Mám ho již několik let nealergické bez záchvatů.Asi před dvěma lety jsem byla na augumentaci a abdominoplastice,vše bylo bez komplikací.Tak jestli LA na tuto operaci nějak vadí?
Dobrý den, astma není překážkou k operaci dolních víček. Pro tento výkon je plně dostatečná lokální anestezie, což je z hlediska astmatu i pro Vás lepší. Můžete se obrátit i na odborného oftalmologa, který ví, kolik tkáně se může odstranit, aby nedošlo k poruše postavení víčka.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D., MBA
OFTEX Oční klinika
Před výkonem vždy posíláme klienty na předoperační vyšetření a to nám napoví, zda je operace možná. Já bych od Vás chtěl určitě vyjádření lékaře, který Vám astma léčí, zda jste schopna operace v lokální anestesii. Co, vím tak astma operaci víček nebrání.Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat na 607990077, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.