Dobrý den, mám dotaz, jak vyřešit kruhy a pytle pod očima(viz. foto) V minulosti po konzultaci s lékařkou již řešeno výplněmi, ale zcela bez efektu. Na jiné klinice mi bylo doktorem řečeno, že na operaci víček mám ještě čas. Je to velmi výrazné, způsobuje mi to unavený a strhaný vzhled. Chtěla bych se toho zbavit. Je mi 42 let. Děkuji za odpovědi.
Dobrý den
Operaci dolnich víček byste již mohla podstoupit. Máte viditelné tukové prolapsy, které se časem budou zvĕtšovat, jak pouzdra kolem nich povolují a s tím by se i zvĕtsoval kožní nadbytek. Bĕhem operace se prolapsy redukují a nadbytečna kůže odstraňuje. I když na dolních víčkách máte nyní jen pár mm přebytečné kůže.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
vzhledem k vaší mladistvé pleti by opravdu otevřená operace dolních víček byla předčasná. Asi bych viděl cestu tzv. transkonjunktiválního odstranění tukových prolapsů. To znamená, že řez je veden ve spojivkovém vaku, nikoliv na kůži. Toho času na naší klinice tento výkon nikdo neprovádí.
S pozdravem
Ivo Menšík
Která vyplň Vám byla aplikována. Doporučoval bych aplikaci kyseliny polymléčné.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.