Dobrý den, prosím o doporučení, jak vylepšit či vyřešit propadlé oční okolí. Je mi 42 let a asi 10 let zpět jsem podstoupila operaci vrchních víček. Měla jsem povadlá vrchní víčka, je ale už trošku znát čas zákroku a stav se mírně vrací. Mám to nejspíš po otci... jak vrch, tak pod očima. Teď mne ale trápí propadlé kruhy a vrásky. Oči vypadají velmi unaveně, občas se mi tam dělají taková oteklá jelita, ale spíš níže, ne hned pod očima. Můžete mi prosím poradit, co by bylo pro mne nejvhodnější řešení a zároveň přibližně napsat částku.
Dobrý den, pokud máte takzvaná jelita pod očima, pak je nutné provést operaci s odstraněním tukových prolapsu. V okolí horních víček se může použít jednak neinvazivní metody jako aplikace HA anebo vlastního tuku, popřípadě kombinace chirurgického a neinvazivní ho přístupu..
Před výkonem vám doporučuji konzultaci u nás na AB clinic. S pozdravem. Dr. Šatanková
Dobrý den. Bez Fotografie lze o něco hůře poradit. Vhodné jsou výplně do dolních okrajů dolních víček, nebo do hlubších vrásek, botulotoxin má efekt předcházet hlubokým vráskám, ten může i mírně pozvednout obočí, radiofrekvence na zpevnění a vypnutí pokožky, plus zredukuje tuk. Možností je mnoho. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den. Bez Fotografie lze o něco hůře poradit. Vhodné jsou výplně do dolních okrajů dolních víček, nebo do hlubších vrásek, botulotoxin má efekt předcházet hlubokým vráskám, ten může i mírně pozvednout obočí, radiofrekvence na zpevnění a vypnutí pokožky, plus zredukuje tuk. Možností je mnoho. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den,
pro Vás nejvhodnější řešení dokážeme určit na základě vyšetření na osobní konzultaci na Klinice YES VISAGE. Díky konzultaci získáte kompletní a ucelenou představu o výsledném efektu.
S pozdravem
MUDr. Martin Molitor
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.