Zabývá se někdo Festoons malares?

Bla_ena_Bezko_kova
4. 5. 2024 · Poslední odpověď: 7. 5. 2024

Dobrý den, mám dotaz ohledně festoons malares. Zabývá se tim někdo? Mám váčky na lícních kostí.Hledám někoho kdo si stím umí poradit. Byla jsem u jednoho plas.chirurga a ten mi chtěl operativně dělat spodní víčka.

Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
tyto příznaky nelze zcela odstranit, ale zmírnit, a to pomocí operace dolních víček s kantoplastikou, popřípadě v kombinaci operace dolních víček s liftem obličeje. Tyto otoky mohou být ale způsobeny i alergií ale i určitým onemocněním, v tom případě budou přetrvávat stále.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
fotografie není žel příliš kvalitní, takže úplně přesně nevím, o jaký se jedná problém. Pokud se nejedná o tukové prolapsy z očnice, opravdu vám operace dolních víček nebude nic platná. Pokud se jedná o otokové váčky nad lícní kostí, není mnoho možností. Ale jak uvádím v první větě, ze snímku se diagnóza určit nedá.
S pozdravem

Ivo Menšík

DOBRÝ DEN, TENTO VÝKON SE VŽDY DĚLÁ SPOLEČNĚ S PLASTIKOU DOLNÍCH VÍČEK PŘÍPADNĚ FACELIFTU, NEPROVÁDÍ SE SAMOSTATNĚ. SJ

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi