Dobrý den, mám dotaz ohledně festoons malares. Zabývá se tim někdo? Mám váčky na lícních kostí.Hledám někoho kdo si stím umí poradit. Byla jsem u jednoho plas.chirurga a ten mi chtěl operativně dělat spodní víčka.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
tyto příznaky nelze zcela odstranit, ale zmírnit, a to pomocí operace dolních víček s kantoplastikou, popřípadě v kombinaci operace dolních víček s liftem obličeje. Tyto otoky mohou být ale způsobeny i alergií ale i určitým onemocněním, v tom případě budou přetrvávat stále.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
fotografie není žel příliš kvalitní, takže úplně přesně nevím, o jaký se jedná problém. Pokud se nejedná o tukové prolapsy z očnice, opravdu vám operace dolních víček nebude nic platná. Pokud se jedná o otokové váčky nad lícní kostí, není mnoho možností. Ale jak uvádím v první větě, ze snímku se diagnóza určit nedá.
S pozdravem
Ivo Menšík
DOBRÝ DEN, TENTO VÝKON SE VŽDY DĚLÁ SPOLEČNĚ S PLASTIKOU DOLNÍCH VÍČEK PŘÍPADNĚ FACELIFTU, NEPROVÁDÍ SE SAMOSTATNĚ. SJ
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.