Před několika lety jsem podstoupila operaci horních víček,ale momentálně mě trápí kruhy pod očima. Nejsem si jistá co by mi pomohlo,zda operace,nebo laserem? Momentálně nosím dioptrické brýle,které bych chtěla po odstranění kruhů přestat nosit.
Posouzení jen podle fotografie může být trochu problematické .Přesto si myslím že pro vás nejvhodnějším řešením bude výplň propadlých míst tukem .Na fotografii je patrný úbytek tuku na přechodu dolního víčka ve tvář ,tak zvaná V deformita .Neznám logičtější řešení,než tuk opět doplnit. Podobně jen podle fotografie nemohu vyloučit i nějakou pozdější doplňující úpravu jako na př. Laser.
Doporučuji objednat se ke konzultaci a přeji hezký den
Dr.Vrbický
Dle zaslané fotografie je stav poněkud pokročilý a korekce nebude úplně jednoduchá, lasere, nebo jinou technologií na této bázi ošetření zřejmě vhodné nebude, postupná výplň injekční aplikací kyseliny hyaluronové ve speciálním produktu, který se pro tyto účely používá Redensity II by s emohla použít, vše co zde ovšem uvádím je velmi orientační posouzení, přesné informace na osobní konzultaci.
MUDr.Ivana Úlehlová, dermatolog
Dobry den, doporucuji osobni konzultaci, myslim, ze reseni se pro Vas jiste najde.
S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Dobrý den, fotka není uplně dobrá na posouzení. Doporučuju osobní konzultaci, ev. pokud chcete víc od nás co jsme na portále, tak lepší fotky. S pozdravem. Dr Lhotský
Jak ukazuje fotka, nebude to nic jednoduchého. Kůže Vám klesá a vytváří vrásku na okraji očnice. Nedokážu se však zodpovědně vyjádřit, neboť Vás potřebuji vyšetřit živou. Rozhodně si nemyslím, že by Vám na takovýto pokles pomohlo vyplnění, ale je to na Vás. Už jen fotka mi napovídá, že ani chirurgický výkon nemusí situaci úplně pořešit....
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, dle fotografie si myslím, že by ve Vašem případě pro korekci kruhů pod očima byla vhodná injekční aplikace kyseliny hyaluronové. Nález na operaci dolních víček zatím nemáte, ani tukové prolapsy, které by bylo možné řešit operací laserem. Samozřejmě, posouzení stavu i možností při osobní konzultaci by bylo vhodnější, fotografie někdy může zkreslovat. S pozdravem, MUDr. Skála
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.