Dobrý den, mám u levého oka horní víčko níže než u druhého oka. Ve vidění mi to nevadí, ale když se necham někde vyfotit, tak to vypadá hrozně. Je mi 22 let a zajimalo by mě, kolik by to stálo a co všechno by si to vyžádalo(kolik dni na klinice, co bych musel po operaci nosit atd.). Moc děkuji za odpovědi.
velmi pravděpodobně máte vrozenou vadu-ptozu jednoho horního víčka, podkladem je nedostatečnost svalu- zvedače horního víčka operaci hradí ZP, pokud si přejete, přijďte na nezávazné vyšetření na mou ambulanci kpch FNKV,
Předně je nutná konzultace.Jedná-li se o ptozu víčka,je operace možná.Hospitalisace bývá po operaci do druhého dne.Cenově asi jako operace obou horních víček ( od 8000 Kč). Objednat na konzultaci se můžete. S pozdravem Dr. Vrbický
Dobrý den,moc ráda bych podstoupila operaci horních víček,je mi 46 let a už je mám dost spadlé.Problém je v tom že trpím při jakémkoliv zákroku panickými stavy kdy sebou nekontrolovaně škubu a mám pocit že musím utéct.Třeba moje zubařka má se mnou těžké chvilky ale chápe mou poruchu.Strašné stavy mám i při kosmetické aplikaci umělých řas,což je spíše relaxační ale mě to vyvolává šílené pocity a škubání hlavou.Jen pomyslím na řezání víček jen po umrtvení a mám z toho hrůzu.Je tedy možné operaci víček podstoupit ve slabší narkóze?Bolesti se nebojím,je to spíše psychická záležitost.Byla jsem na odstranění znaménka v obličeji laserem a pan doktor nemohl tento zákrok ani dokončit jelikož jsem sebou moc škubala a nešlo to ovládnout i po uklidňující injekci.Jsem z Jablonce nad Nisou.Co je tedy pro mě vhodné a co to obnáší?děkuji moc za odpovědi
Vážená paní , není problém výkon , pokud je indikovaný , provést v celkové anestezii .
Srdečně zdravím , prim MUDr Alena Schmoranzová, Vysoké nad Jizerou
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.