Spadlá oční víčka a malé oči ve 26 letech

kristynao
kristynao
31. 3. 2020 · Poslední odpověď: 11. 4. 2020

Dobrý den, trpím na spadlá víčka. Mám malé oči a díky těm spadlým víčkům mi přijdou snad ještě menší. Také nosím dioptrické brýle, čímž ty oči zaniknou podle mě úplně. To, že si nemohu malovat oči o čemž jsem vždy snila je další věc, ikdyž asi ne ta nejdůležitější. Je mi 26 let a zajímá mě, jestli je to standartní a normální v tomhle věku podstupovat takový zákrok. Víčka jsou pro mě velkým komplexem už od puberty. Přikládám i fotografii kde to jde názorně vidět, že skutečně nemám téměř oči ? Děkuji

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
mírný nadbytek kůže na horních víčkách sice máte, ale je důležité si uvědomit, že pokud by byla provedena operace, zůstane jizva. U mladých je jizva mnohem více vidět, neskryje se totiž do vrásky a proto působí velmi rušivě. Hojení jizvy u mladách pacientek a pacientů po této operaci obvykle trvá delší dobu a jen velmi těžko se dá zcela překrýt pomocí barevných krémů nebo použitím make up.
Nemusíte proto s operací spěchat, určitě vyčkejte. Je takové pravidlo: pokud efekt po operaci je nižší, než co samotná operace může přinést je na místě výkon neprovádět vůbec anebo s výkonem počkat do doby, než výkon přinese skutečný efekt.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Plastický chirurg
Asklepion – Institut klinické a estetické medicíny
Plastická chirurgie
Londýnská ***********

2 adresy v Praha (kraj)

Vzácně provádím plastiky víček u žen mladších než je třicet let, ale musí se to vidět.Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se po ústupu pandemie můžete objednat na *********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Dobrý den přeji pani krystinao. Když máte zájem o operaci můžete mi poslat lepší foto očí na ***********, a já to s Vámi proberu klidně na pracovním telefonu ********* - operuji i ve Zlíně takže není problém se domluvit na termínu operace tam. S pozdravem Dr. Chorvát Martin

4 adresy v Praha (kraj), Zlínský kraj...

Dobrý den,
na Klinice YES VISAGE využíváme s úspěchem nejmodernější techniku umožňující provést plastiku očních víček v mnohem kratším časovém intervalu, pouze v místním znecitlivění. Zákrok je zároveň pouze ambulantní a časově nenáročný. Můžete si domluvit nezávaznou konzultaci i u nás na Klinice YES VISAGE na tel. čísle *********** nebo e-mailem **************

S pozdravem
Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D., MBA

Dobrý den,

blefaroplastiku vyhledávají i mladé dívky, někdy je to tak geneticky dáno. Doporučujeme Vám konzultaci plastického chirurga, v našem případě Vám doporučujeme MUDR. Večeřovou, či MUDr. Lucáka.
Pokud máte zájem o objednání, kontaktujte naší recepci.

S přáním pěkného dne,
tým Premier Clinic

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace očních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 8. 6. 2023
Operace očních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 3. 2015
Brow lift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 6. 2024
Operace očních víček
24 odpovědí, nejnovější odpověď: 23. 4. 2013
Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 2. 2021
Operace očních víček
16 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 3. 2013
Operace očních víček
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 6. 2023
Plexr
1 odpověď, nejnovější odpověď: 21. 5. 2020
Operace horních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 7. 2021
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 7. 2014

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi