Dobrý den,chtěl jsem se zeptat na operaci horních víček-četl jsem o přístroji Surgitron,který je šetrnější než klasický řez skalpelem a hojení je rychlejší.Kde se na klinikách využívá a prosím o rozdíl mezi klasickou operací a přístrojem Surgitron.moc děkuji
Dobrý den,myslím, že nic šetrnějšího než ostrý skalpel není. Jakýkoliv elektropřístroj vždy zatíží kůži vysokým teplem a to znamená popálení kůže a horší hojení rány. dr.Paděra
U operace vicek je rozhodujici kvalita operatera a jeho zkusenosti, nikoli pristroj zdravi dr vraspirova
Surgitron neznám, dělám víčka přez dvacet let nožem a jsem si zcela jistý, že je to vše v rukách zkušeného plastckého chirurga, či oftalmologa.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga, či oftalmologa se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den, podle mne marketingový trik, klasická metoda, nebo použití harmonického skalpelu je rozhodně lepší, u harmonického skalpelu si ovšem zase výrazně připlatíte, je dobré zvážit poměr cena x užitek.
S pozdravem
MUDr. Pavel Hlava
Pokud chcete elegantní náhradu, přemýšlejte o tzv. harmonickém skalpelu, který změnší pooperační otoky atd. Přístroj, který popisujete má účinek, jak popisuje kolega dr. Paděra. Lépe se operuje lékaři, ale Vám se to bude déle hojit.
dobrý den,
zcela souhlasím s kolegou , používám k řezu ostrý skalpel.... až ke koagulaci a zástavě krvácení bodově surgitron, rozhodně s ním neprovádím řezy! někteří operatéři ( hlavně ti na vidiích na internetu) takto elegantně "odpálí" tkáň bez většího krvácení či hematomů (modřin), ale následnému hojení a vzhledu jizvy po popálení tkáně to jistě nepomůže.
nehledejte operatéra podle surgitronu :-) sj
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.