Převislá oční víčka - jak postupovat a platba pojišťovnou

Anonymní
janinka24
22. 7. 2014 · Poslední odpověď: 30. 7. 2014

Dobrý Den, je mi 24 let a mám převislá oční víčka a docela dost mi to začalo vadit?! Mam porad vyraz jak kdybych byla unavena, slzy mi oči a boli me casto hlava Chci se zeptat jak mam postupovat.... A jestli mam narok na tento zakrok aniž bych to platila Dekuji

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Blefaroplastika, jako estetická operace ve Vašem věku není na místě. Tento výkon se provádí až v době, kdy ustupuje množství elastických vláken v kůži, ta začíná být neelastická a přebytky začínají přepadat. Jsou sice situace, kdy toto nastává i dříve a to v případě nemoci kůže zvané \"cutis lacta\", ale to je pak všude na těle. Zkuste se nechat dokonale vyšetřit u oftalmologa , pak teprve u plastického chirurga.
Zdraví MUDr. Tomášek, 

Dobrý den. Objednejte se na plastickou chirurgii,tam se dozvíte postup. Zákrok se provádí v místní anestezii, Zdraví Mudr. Šulcová

Dobrý den.

Jste mladá. Věk 24 let mě překvapuje, že by jste již byla kandidátem k operaci.
Můžete být v tomto ohledu výjimečná a můžete mít opravdu kandidátem na operační řešení.
Před výkonem a konzultaci u plastického chirurga doporučuji řádné oční vyšetření. Zjistit proč slzí oči, může se jednat i o poruchu průchodnosti slzných kanálků. Příčina bolestí hlavy může být z jiných příčin neurologických - krční páteř, hormonálně, nedostatek tekutin,....
Zákrok v oboru plastické chirurgie není hrazen zdravotní pojišťovnou. Tuto možnost může využít jen odbornost oční.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace očních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 18. 3. 2015
Operace očních víček
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 5. 6. 2023
Operace očních víček
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 5. 2017
Operace očních víček
16 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 3. 2013
Operace očních víček
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 1. 2011
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 5. 2014
Operace očních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 5. 2013

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi