Slyšela jsem ze v Novém Meste na Moravě operují oční víčka ...Je to oční doktor , ma s tim někdo zkušenosti ? Cena je velmi nízká, ale zádné recenze...Dekuji.
Dobrý den, nízká cena je vždy velmi podezřelá, byla bych opatrná, zejm.jestliže by měla operace proběhnout na očním oddělení v nemocnici - tam často operují neatestovaní lékaři, kteří mají s operativou minimální zkušenosti. Kvalitní pracoviště se nemusí cenou podbízet, mluví za ně výsledky a práce mají víc než dost. Na jedné straně ženy platí za aplikaci 1 ml kyseliny hyaluronové průměrně 6000,- a vydrží jim to maximálně 1-2roky. Ve srovnání s tímto je operace víček jednou, maximálně 2x za život, navíc jsou oči v estetice obličeje zcela zásadní. Rozhodně bych si raději připlatila a šla tam, kde to umí, kde mají krásné webové stránky, širokou fotogalerii před/po a veřejně dostupné recenze. Toto je u kvalitních pracovišť naprostou samozřejmostí a pokud tomu tak není, blikala by mi kontrolka. S pozdravem M.Hustá
Blefaroplastiky provádí jak plastici, tak oftalmologové. Většinou na oftalmologii jsou nižší ceny, ale z mého pohledu plastického chirurga, já bych volil spíše postupy plastického chirurga. Určitě bych si však nevybíral podle ceny.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.