Dobrý den, rozhodla jsem se pro operaci horních víček, která u mně samozřejmě není hrazená pojišťovnou, nesplňuji podmínky. Můžu k ní požádat o neschopenku praktického lékaře, když plastický chirurg nemá možnost jí vypsat? Nezbývá mi už dovolená a se šitýma víčkama a oteklejma očima asi není úplně vhodné celé ty dny sedět u počítače... Poradíte mi, jak tuto situaci řešit? Děkuji. Hradilová
Dobrý den. Na kosmetický zákrok nemůže být vystavena prac. neschopnost u žádného lékaře. Takže snad jenom neplacené volno. Nashledanou, Remeš
Pekny den, je potrebne sa dohodnut so svojou praktickou lekarkou.
Je to o dohode.
S pozdravom Esthetic
Dobrý den paní Hradilová,
praktický lékař Vám neschopenku vystavit nemůže.
Pokud vysloveně nepracujete v přímém kontaktu s velkým množstvím lidí (u přepážky v bance atd), pak doporučuji si termín operace domluvit na pátek a při hladkém průběhu je možné jít v pondělí do práce. Nějaké modřinky ale ještě mít můžete.
s pozdravem MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jedná se o estetický výkon, tedy si musíte vzít dovolenou, nebo pracovní volno.
Zdraví Dr. Tomášek ***********
Dobrý den, pokud je operace očních víček mimo úhradu zdravotní pojišťovnou, nelze toto uvést při zdůvodnění pracovní neschopnosti, neboť se jedná o kosmetický zákrok bez úhrady pojišťovnou. dr.Paděra
Dobrý den, po kosmetickém zákroku nemáte možnost požádat praktikého lékaře o vystavení pracovní neschopnosti....bohužel je nutné toto čerpat z dovolené, jistou variantou je třeba si vzít termín ve středu, vzít si 2 dny dovolené a víkend budete mít k dobru...takto to provádí řada našich pacientek....
S pozdravem...Lukáš Frajer
Dobrý den,
Chtěl sem se zeptat jestli je v Kolíně nějaká klinika plastické/všeobecné chirurgie, která nemá na internetu žádnou reklamu (není tedy moc známá) proto o ní moc lidí neví. Ale od více lidí sem slyšel že tam nějaká taková je,jen nevím na koho konkrétně se obrátit... Možná někdo z Kolína by mohl vědět?
Vážená paní - slečno,
nevím o jakou operaci máte zájem, ale můžete kontaktovat 1. kolínské sanatorium.
Provádíme tam veškeré zákroky plastické chirurgie.
Zdraví
Dr Svoboda
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.