Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte nějaké zkušenosti s touto operací při nošení kontaktních čoček. Lépe řečeno, za jak dlouho je budu moci opět nosit. Děkuji
Vážená paní Evo, bude dosti záležet na otocích víček po operaci, individuální snášenlivosti KČ po zákroku. Vše musíte vyzkoušet sama, nicméně po vytažení stehů by již aplikace mohla být bez problémů. JZ
Paní Evo,
osobně bych Vám doporučil nejméně l-2 týdny čočky nenosit,ale to záleží na charakteru Vaší práce a zda máte i náhradní normální brýle.
Dobrý den,do 14 dnů po operaci budete moci určitě kontaktní čočky znovu nosit.S pozdravem MUDr.Topinka-LD.***********
To je velmi individuální. Některé z mých pacientek je bez problémů nasadí již druhý den po operaci, jsou ale i takové, které potřebují téměř deset dní, aby čočky znovu aplikovaly. Ale těch je menšina.
Zdraví Dr Svoboda
Mám vrozenou ptózu víček. Je mi 27 let. Chtěla bych podstoupit operaci,ale jak tak brouzdam po internetu zjišťuji, že málo kde tuhle vrozenou vadu operují. Máte někdo zkušenosti s operáterem, ktery tuto vadu úspěšně operuje? Jsem z Moravy a do Prahy je to docela z ruky
Stejná rada ode mne. Vrozenou ptosu by měl operovat zkušený plastický chirurg se smlouvou se ZP, to se platit nemá, měla by to pokrýt Vaše ZP
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.